Arda’nın karar günü belli oldu!

Yayın tarihi: 2 Temmuz 2023 Pazar 12:30 pm - Güncelleme: 2 Temmuz 2023 Pazar 12:30 pm

Transfer döneminin açılmasıyla Türkiye’de gözler Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler’e döndü. Pek çok kulübün peşinde olduğu bilinen Arda Güler transferi için Barcelona’nın aşama kaydettiği ve genç yıldızın salı günü kararını açıklayacağı belirtildi.

Türkiye ve Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler’in, transferine ilişkin kararını salı günü açıklayacağı kaydedildi. Hürriyet’in haberine göre, Arda’yı 1 yıl daha takımda tutmak isteyen Fenerbahçe yönetiminin Barcelona’nın teklifine sıcak baktığı ifade edildi.

Barcelona’nın teklifinin Arda Güler’in bonservisinin alıp 1 sezon Fenerbahçe’ye kiralanması yönünde olduğu belirtilirken Arda’nın yarın sarı-lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal’la görüşeceği öğrenildi. Genç yıldızın bu görüşmeden sonra yol haritasını belirleyeceği ve 4 Temmuz Salı günü kararını açıklayacağı aktarıldı.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 35 maçta süre alan Arda, 6 gol ve 7 asist kaydetti.

Real Madrid, Arda Güler planını devreye soktu! Roberto Carlos yola çıkıyor

PUSKAS’A ADAY OLABİLİR

FIFA, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri’nde Türkiye’nin Galler’i 2-0 yendiği maçtaki Arda Güler’in attığı golün yılın en iyi golüne verilen Puskas ödülüne aday olabileceğini açıkladı.

FIFA’dan yapılan sosyal medya paylaşımlarında, Arda Güler’in golü aktarılarak yapılan açıklamada, “Milli futbolcu Arda Güler’den harika bir gol.” ifadesi kullanıldı.

Başka bir paylaşımda ise geçen ay dünya genelinde atılan güzel gollere yer veren FIFA, “Geride bıraktığımız haziran ayında, FIFA Puskas Ödülü’ne aday pek çok gol gördük.” değerlendirmesinde bulundu.

2023 FIFA Puskas Ödülü’ne aday olan goller, resmi olarak henüz açıklanmadı.

Arda Güler’in Galler maçının 80. dakikasında ceza sahasının dışı sağ çaprazından sol ayağıyla vurduğu falsolu top, kalenin uzak köşesinde iki direğin birleşimini sıyırarak ağlarla buluşmuş, maçı bu golle Türkiye 2-0 kazanmıştı.