Arda Turan’a İspanya’da villa davası!

Yayın tarihi: 15 Nisan 2024 Pazartesi 4:53 pm - Güncelleme: 15 Nisan 2024 Pazartesi 4:53 pm

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan’a Barcelona’da oynadığı dönemde kiracı olarak kaldığı villaya 230 bin Euro zarar verdiği suçlamasıyla dava açıldı.

Eyüpsor Teknik Direktörü Arda Turan’a İspanya’da dava açıldı.

El Peridico de Espana gazetesinin haberine göre, Arda Turan’a Barcelona’da forma giydiği 2015 – 2018 yılları arasında kiracı olarak kaldığı villaya 230 bin Euro zarar verdiği suçlaması yöneltildi.

Villa sahibi Barcelona İl Mahkemesi’ne sunduğu bilirkişi raporunda Arda Turan’ın, evde kapılardan bahçeye, ışık ve elektronik sisteminden havuza ve hatta tavana kadar hasarlı bir şekilde evi terk ettiğini iddia etti.

En pahalı hasarın 84 bin 30 avro ile mobilyalara, ışık sistemine ve temizliğe ait olduğu, mutfakta da 64 bin 258 avroluk hasarın bulunduğu ileri sürüldü.

“MÜSLÜMAN OLMAYAN ÖNCEKİ KİRACILARDAN DOLAYI EVİ DEZENFEKTE ETTİ”

Arda Turan’ın evi kiralarken, “Müslüman olmayan önceki kiracılardan dolayı evi tamamen dezenfekte ettirdiğini ve evi çok iyi temizlettiğini” anlatan villanın sahibi, Arda Turan ve beraberindekilerin futbol izlerken gol atıldığında televizyonun kumandasını havuza attığını iddia etti. Bin avroluk kumandanın 10 veya 15 kez atıldığı belirtilirken, evde doğal bir yıpranmanın olmadığı ve mobilyalarda bile sigara yanığı bırakıldığı ifade edildi.

Arda Turan birlikte oynadığı en iyi 11’i açıkladı

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan’a Barcelona’da oynadığı dönemde kiracı olarak kaldığı villaya 230 bin Euro zarar verdiği suçlamasıyla dava açıldı.

Kaynak: El Peridico de Espana gazetesi