Araba sürmeyi öğrenen ehliyetsiz sürücü büfeye daldı! Ekmek alan vatandaş yaralı

Yayın tarihi: 2 Ocak 2024 Salı 4:50 pm - Güncelleme: 2 Ocak 2024 Salı 4:51 pm

Konya’da babasının araba kullanmayı öğrettiği acemi sürücü, otomobil ile büfeye daldı. O sırada büfede ekmek alan bir vatandaş dolapların arasında kalarak yaralandı.

Kaza, Konya’nın Selçuklu ilçesine bağlı Bosna Hersek Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde babasının yardımıyla araba kullanmayı öğrenmek isteyen Emine G., direksiyona geçti. Bir süre aracı sokakta kullanan Emine G., dönüş yapmak istediği esnada otomobilin kontrolünü kaybederek büfeye daldı. Çarpmanın etkisiyle büfe önünde bulunan içecek ve ekmek dolabı devrildi. O esnada büfeden ekmek alan İbrahim A. da dolapların arasında kalarak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralanan İbrahim A., ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Aracın çarptığı büfenin çalışanı Hasan Yeşilgazel, “İçeride kasadaydım müşterim vardı. Gürültü ile kaza oldu dışarıya çıkmaya çalıştım ama kapının önünde eşyalar dökülünce çıkamadım bir süre. Sokak başından virajı alamamış dolaplara çarptı sürücü otomobil ile bütün eşyalar döküldü. Bir kaza geldi geçti Allah’ım daha kötüsünden korusun. Kazada yaralanan bir kişi vardı. O sırada ekmek alıyordu. Ayağı kırılmış başında kesikler vardı. Durumu iyiymiş haberini aldık. Sürücü kendisi sağlıkçıymış kendisi ilk müdahaleyi ambulans gelene kadar yaptı” dedi.

Otobüs bekleyen öğrencilerin korku dolu anları! Otomobil durağa daldı

Kaynak: TELE1