Apple Watch Series 7 ile yeni bilgileri ortaya çıktı

Yayın tarihi: 26 Haziran 2021 Cumartesi 7:00 am - Güncelleme: 25 Haziran 2021 Cuma 4:20 pm

DigiTimes’ın bir raporuna göre, Cupertino merkezli dev, Apple Watch Series 7 ile yeni bir çift taraflı SiP’ye (Paket İçinde Sistem) ev sahipliği yapacak. Bu yeni yonga seti, Tayvanlı tedarikçi ASE Technology’den üretilecek.

Tedarikçinin resmi web sitesinde ASE Technology, çift taraflı teknolojisinin modül minyatürleştirmeye izin vereceğini doğruladı. Başka bir deyişle, şirketin en yeni akıllı saati, cihazın altında daha küçük bir “S7” yonga setine sahip olacak

Apple Watch Series 7

Şu anda, iPhone üreticisi Apple’ın bu yılın Eylül ayında Series 7 Watch’ı piyasaya sürmesi bekleniyor. Bu lansman ayı, önceki nesil duyurularıyla da uyumlu. Ayrıca markanın daha ince ekran çerçeveleri ile ekranı ve ön cam kapağı birbirine yaklaştırabilecek yeni bir laminasyon tekniğini test ettiği de bildiriliyor.

Benzer şekilde, yeni bir nane yeşili renk çeşidiyle birlikte yeni bir düz tasarıma sahip akıllı saat hakkında daha önce bilgiler sızmıştı. Önceki sızıntılar ayrıca yaklaşmakta olan Watch Series 7‘nin bir vücut ısısı sensörü ile birlikte bir kan şekeri seviyesi izleme işlevine sahip olacağını iddia etmişti.

Samsung Galaxy Z Roll cihazının olası görüntülerü sızdırıldı