Apple tarih verdi! Iphone 14 mü geliyor?

Yayın tarihi: 25 Ağustos 2022 Perşembe 4:07 pm - Güncelleme: 25 Ağustos 2022 Perşembe 4:11 pm

Apple, 7 Eylül’de yapacağı toplantıyla yeni ürünlerini tanıtacağını açıkladı. Bu açıklama, merakla beklenen Iphone 14’ün bu toplantıyla mı tanıtılacağı sorularını akla getirdi.

Pandemi nedeniyle 2020 yılından bugüne yeni ürünlerini internet sitesinden tanıtan teknoloji firması Apple, 7 Eylül’de ABD’nin California kentindeki kampüsünde bir toplantı düzenleyerek yeni ürünlerini tanıtacağını açıkladı. Yapılan bu açıklama, firmanın yeni çıkacak Apple 14 marka telefonunun bu toplantıda tanıtılıp tanıtılmayacağı konusunda merak uyandırdı.

Toplantıda, dört yeni iPhone modelinin tanıtılması bekleniyor. Akıllı telefonların iPhone 14 olarak isimlendirileceği belirtilirken, yeni cihazlarda geliştirilmiş kameraların bulunacağı kaydedildi. Daha yüksek bir fiyata satılacak iPhone 14 Pro cihazları ise ekranlarında daha küçük çentiğe sahip olabilir.

Yeni Apple Watch ve AirPod’ları tanıtması beklenen şirketin, aynı zamanda yeni Macbook ve iPad modellerini de hazırladığı belirtildi. Ancak söz konusu cihazların Ekim ayında gerçekleştirilen ayrı bir etkinlikte sunulması mümkün.

Apple’ın etkinlikte Series 8 olarak adlandırılması beklenen yeni Apple saatlerini de piyasaya çıkaracağı belirtiliyor.

TikTok’un iPhone kullanıcılarını adım adım izlediği ortaya çıktı