Apple iPhone abonelik hizmeti planlıyor

Yayın tarihi: 27 Mart 2022 Pazar 10:00 am - Güncelleme: 26 Mart 2022 Cumartesi 3:15 pm

Apple markanın iPhone’ları ve diğer cihazları giderek daha pahalı hale geldi. Şimdi şirket, bu darbeyi yumuşatmak için alternatif satış modelleri kullanacak.

Apple’ın iPhone ve diğer donanımlar için bir abonelik hizmeti geliştirdiğini iddia ediyor. iPhone yükseltme programına benzer şekilde, ön ödeme veya finanse edilen taksitler yerine aylık bir ücret ödenecek. Aboneliği “muhtemelen” Apple hesabınız üzerinden yöneteceksiniz.

 

Programa nelerin dahil edileceğine dair tüm ayrıntılar henüz belli değil, ancak hizmet düzenli yükseltmeleri içerecek. Ayrıca hizmet 2022’nin sonlarında veya 2023’ün başlarında piyasaya sürülecek. Fiyatlandırma da henüz bilinmiyor. Apple’ın mevcut yükseltme programı, hem yıllık iPhone yükseltmelerini hem de sürekli AppleCare+ kapsamını almak için şu anda ayda 35 ABD Doları veya daha fazlasını gerektiriyor.

abone

Apple konuyla ilgili yorum yapmaktan kaçındı. Apple Music, TV+ ve Fitness+ gibi dijital hizmetler, şirketin gelirinin hızla büyüyen bir dilimini oluşturdu. Ayrıca mevsimsel satış döngülerinin iniş çıkışlarının yumuşatılmasına ve nispeten durgun bir telefon pazarına da yardımcı oldu. Daha geniş bir donanım aboneliği teklifi bu stratejinin gelişmesine yardımcı olabilir. Dolar kurundaki artışla birlikte Apple cihazlar için de fiyatlar yükselişe geçti. Şirket farklı hamleler ile bu durumu değiştirmeye ve mevcut kitlesini korumaya çalışmaya devam ediyor. Bu sistem ne derece tutucak onu da bekleyip göreceğiz.

Pera Palas ‘ta Gece Yarısı karakterlerini yakından tanıyalım!