Antalyaspor Başkanı: Akşam için çok ciddi istihbaratlar geliyor

Yayın tarihi: 26 Şubat 2024 Pazartesi 4:24 pm - Güncelleme: 26 Şubat 2024 Pazartesi 4:33 pm

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe akşam oynayacakları Galatasaray maçı ciddi istihbaratlar aldıklarını öne sürdü. Boztepe “Önemli olan katledilmememiz, bugün korkum bu” dedi.

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Galatasaray maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

NTV’ye konuşan Boztepe, Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi’nin aldığı için “Bizim için aslında Icardi’nin durumu çok fark etmiyor. Biz oyunumuzu oynayacağız. Allah nasip ederse puan veya puanlarla döneceğiz. Bizim de ihtiyacımız var. Çıkış yapmamız gereken dönemdeyiz. Geçtiğimiz haftalarda yaşanan talihsizlikler var, bunları telafi etmeye çalışıyoruz. Fenerbahçe – Kasımpaşa maçında yaşanan bazı durumlar var. Bunun bize yansımaması için biz de tam dikkat ilgimiz, alakamız üzerinde. Çok üzücü. Bu tarz konulara çok değinen, konuşan biri değilim, değildim. Konuşulması gerektiğine ikna oldum. Bu net” dedi.

“Hakkımızı yedirmeyeceğiz” diyen Boztepe, “Ben bugün bir şey konuşuyorum, haklıyı haksızı. Herhangi bir kulübe yapılan haksızlıktan bahsediyoruz. Bize yapılınca haksızlık, başkasına yapıldığı zaman da kendi lehinize sonuçlandıysa sessiz kalmak en büyük haksızlık. Ben bunu 2 defa yaşadım; Samsunspor ve İstanbulspor maçlarında. Sesimiz çıkmadı, terbiyemizi bozmadık. Maalesef sesimizi çıkarmamız gerekiyormuş. Biz de çıkaracağız. Bu işin kanunu buysa, biz de öğreniyoruz, ona göre hareket edeceğiz. Hakkımızı yiyorlar, yedirmeyeceğiz” sözlerini sarf etti.

‘BU AKŞAM İÇİN ÇOK CİDDİ İSTİHBARATLAR GELİYOR’

Galatasaray maçıyla ilgili konuşan Boztepe, “Biz her maça puan ve puanlar için çıkıyoruz. Bugün bizim için Galatasaray ile oynamamız fark etmiyor. Önemli olan katledilmememiz. Bugün korkum bu. Bize çok ciddi istihbaratlar geliyor. ‘Üzerinize gelinecek bazı konularda’ deniyor” ifadelerini kullandı.

Daha sonra A Spor’a konuşan Boztepe “Artan gerilimin bir parçası olmak istemiyoruz. Biz artık hakem kararlarından ve ekstrem durumlarından sıkıldık ve bıktık. ‘Bugün benim lehime oldu sessiz kalayım, aleyhime oldu ortalığı yaygaraya vereyim’ bizim durumumuz bu maalesef” dedi.

Kaynak: TELE1