Antalya’da site yöneticisi, Rus komşusunu darp etti

Yayın tarihi: 5 Eylül 2023 Salı 12:35 pm - Güncelleme: 5 Eylül 2023 Salı 12:56 pm

Antalya Alanya’da ilçesindeki bir sitede yöneticilik yapan kişi, 1 yıldır kendine ait evinde yaşayan Rus komşusunu darp etti.

Olay, Antalya’nın Alanya ilçesine bağlı Demirtaş Mahallesi’nde 15 Ağustos’ta meydana geldi. İHA’nın haberine göre, 1 yıldır sitede kendisine ait evde yaşayan Rus Pavel İvanov, site yöneticisi S.S. tarafından darp edildiği gerekçesiyle şikayetçi oldu. Gözaltına alınan site yöneticisi, ifadesi alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kat maliki Pavel Ivanov, yaptığı açıklamada site yöneticisinin barda ruhsatı olmadığı halde içki sattığını, bunu da sosyal medyada paylaştığı için dayak yediğini iddia ederek, “Önce bana kafa atıp yere düşürdü. Sonra yerde üzerime çıkarak yumruklamaya başladı ve kafamı yere çarptı. Boğazımı sıktı ve o sırada ‘foto foto’ diye söylediğini duydum” dedi.

Dayak yedikten sonra ağzı burnu kanlar içinde sendeleyerek ayağa kalktığını ve havuz başına doğru yürüdüğünü anlatan İvanov, “Site sakinleri beni bu halde görünce hemen sağlık görevlilerini ve jandarmayı haberdar etmişler. Ambulans ile hastaneye kaldırılıp tedavi edildim” şeklinde konuştu.

Site yöneticisinden şikayetçi olduğunu ve o günden sonra baş ve boyun bölgesinde ağrılar olduğunu ifade eden Ivanov, “Yutkunmak ve konuşmakta bazen zorluk çekiyorum. Hayatımdan endişe ediyorum. Alanya’yı çok seviyorum ancak benim için artık hayat çok daha zor. Bana yardım eden komşularıma da yaptıkları her şey için teşekkür ederim. Böyle iyi dostlarım olduğu için çok mutluyum. Sizin yardımınız olmadan yabancı bir ülkede ne yapacağımı bilemezdim” dedi.

İstanbul’da ‘taksici’ terörü! Kadın yolcuyu darp eden saldırgan yakalandı