Annesini tişörtle balkona çıktığı için öldürdü!

Yayın tarihi: 6 Kasım 2023 Pazartesi 12:52 pm - Güncelleme: 6 Kasım 2023 Pazartesi 12:52 pm

Diyarbakır’da 35 yaşındaki 5 çocuk annesi Esma Yücel’in tişörtle balkona çıktığı için oğlu tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayetin ardından yakalanan Yücel’in oğlu Süleyman Yücel ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırıldı.

Diyarbakır’da evinde ölü bulunan 5 çocuk annesi 35 yaşındaki Esma Yücel’in kısa kollu giysi ile balkona çıktığı için oğlu Süleyman Yücel tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Mahkeme oğul Yücel’i indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırdı. İstinaf mahkemesi de bu kararı yerinde buldu. Dosya nihai karar verilmek üzere Yargıtay 1. Ceza Dairesi’ne gönderildi.

Mezarlıkta tüyler ürperten cinayet! Üzerine mezar taşı konulmuş erkek cesedi bulundu

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde iki yıl önce evinin yatak odasında sırtından ve göğsünden kurşunlanmış olarak cesedi bulunan 5 çocuk annesi Esma Yücel’in,  oğlu Süleyman Yücel tarafından öldürüldüğü belirlendi. Olaydan sonra kayıplara karışan ve 6 ay gizlendikten sonra Şırnak’ın Silopi ilçesinde polise teslim olan genç kadının oğlu, annesini vurmadığını iddia etse de babası ve kardeşleri ifadesinde anne Esma Yücel’i Süleyman’ın öldürdüğünü belirtti. Tutuklanan katil zanlısı hakkında “Nitelikli kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı. Süleyman Yücel çıkartıldığı mahkemede ağırlaştırılmış müebbet cezasıyla cezalandırıldı.