Mezarlıkta tüyler ürperten cinayet! Üzerine mezar taşı konulmuş erkek cesedi bulundu

Yayın tarihi: 31 Ekim 2023 Salı 9:57 am - Güncelleme: 31 Ekim 2023 Salı 9:57 am

İstanbul Üsküdar’daki Karacaahmet Mezarlığı’nda, üzerine mezar taşı konulmuş bir erkek cesedi bulundu. Cinayeti işleyen katil zanlısı, bir kadını gasp ederken polis tarafından yakalandı.

İstanbul’da dehşete düşüren olay, önceki gün Üsküdar Karacaahmet Mezarlığı’nda yaşandı. Mezarlıktaki güvenlik personeli üzerine mezar taşı konulmuş bir erkek cesedi gördü.

DARP EDİLİP BIÇAKLANMIŞ

Habertürk’ten Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, güvenlik görevlilerinin bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları araştırmada önce darp edilen daha sonra bıçaklanarak öldürülen kişinin kimliğini belirledi. Öldürülen kişinin Kazım Yavaşçı olduğu belirlendi.

KATİL ZANLISININ EŞKALİ SAPTANDI

Maktulün kimliğinin belirlenmesinin ardından çalışma başlatan Üsküdar Asayiş Büro Amirliği ekipleri, güvenlik görevlileri tarafından bölgede dolaşan şüpheli bir kişinin eşkalini saptadı.

KADINI GASP ETTİ

Eşkal doğrultusunda çalışma yapan polis, mezarlık bölgesinin yakınında gasp edilen bir kadının ifadelerine başvurdu. Kadını gasp eden şüpheli Tayfun Akdağ yakalandı. Kısa çalışmanın ardından şüphelinin mezarlıkta cesedi bulunan Kazım Yavaşcı’yı öldüren zanlı olduğu belirlendi.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Gözaltına alınan Akdağ, cinayeti itiraf etti. Akdağ’ın, “Konuşurken tartıştık. Küfür etmeye başlayınca önce darp ettim. Sonra da bıçakla öldürdüm” dediği öğrenildi.

Cinayeti itiraf eden Akdağ tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Marketteki ‘omuz atma’ cinayetinde kahreden detay!