Ankara’da “Bakterili Halk Ekmek” haberi yapan ATV muhabirine yurttaştan tepki! “Yalan haber yapıyorsunuz”

Yayın tarihi: 22 Eylül 2023 Cuma 10:48 am - Güncelleme: 22 Eylül 2023 Cuma 10:59 am

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne (ABB) ait Halk Ekmekleri büfesinin önünde “Bakterili Halk Ekmek” haberi yapan ATV muhabirine, yurttaş “Yalan haber yapıyorsunuz” sözleriyle tepki gösterdi.

ATV muhabiri “Bakterili Halk Ekmek” haberi yapmak için Ankara’da bir Halk Ekmek büfesinin önüne elinde ekmekle gitti. Bir yurttaş, “Yalan haber yapıyorsunuz” diyerek muhabire tepki gösterdi. Muhabir gelen tepkilerin ardından neye uğradığını şaşırdı.

YURTTAŞ: SABAHTAN AKŞAMA KADAR BURADA DURUYORUM, HİÇ ŞİKAYET YOK

Yurttaş, “Sabahtan akşama kadar burada duruyorum, hiç şikayet yok. Evime de alıyorum. Hiç öyle bir sıkıntı yok. Bu ekmekte bir sıkıntı yok ki. Ben de kullanıyorum” dedi.

ATV MUHABİRİ: BELEDİYE İNSAN SAĞLIĞIYLA OYNUYOR

ATV muhabiri ise yurttaştan telefonunu indirmesini istedi. Yurttaş, “İndiremem” diyerek cevap verdi. Muhabir, şunları söyledi:

“Halk ekmekte bakteri ortaya çıktı. Raporlar da ortaya çıktı. Ne düşünüyorsunuz? İnsan sağlığıyla oynuyorlar. Çok ayıp değil mi? Belediye insan sağlığıyla oynuyor.”

YURTTAŞ: YALAN HABER YAPIYORSUNUZ

Yurttaşın mikrofonu iteklemesi üzerine muhabir, “Bana dokunamazsınız. Ben size değmiyorum, işimi yapıyorum” diyerek tepki gösterdi. Yurttaş ise “Ben de işimi yapıyorum. Halkım ben de. Yalan haber yapıyorsunuz” dedi.

TELE1’e ilgi artınca sansür büyüdü! Google yalan haberle manipülasyon mu yapıyor?