Analistlerden şaşırtan kripto para tahminleri

Yayın tarihi: 14 Aralık 2021 Salı 11:00 am - Güncelleme: 13 Aralık 2021 Pazartesi 4:41 pm

Kripto para dünyası şu sıralar fazlasıyla hareketli ve analistlerden şaşırtan kripto para değerlendirmeleri gelmeye devam ediyor.

Kimse borsanın nereye doğru gideceğini bilmiyor. Ayrıca düşüşün nerede duracağı ise yine net değil. Bu nedenle analistlerin yorumlarına her zamankinden daha fazla ihtiyaç var. Yapılan açıklamalara baktığımızda ilk başta karşımıza HOT çıkıyor. Bu kripto para birimi 0,0085 dolar üzerinden alıcı buluyor. 4 saatlik grafiğine baktığımızda satış baskısının devam ettiğini görüyoruz.

Kripto para

Kripto para analistlerinin değerlendirdiği bir diğer önemli kripto para birimi ise GALA oldu. Yaşanan son düşüşlere rağmen yüzde 900 civarında getirisi var. Bu nedenle en az zarar ettiren varlıklar içerisinde önemli bir yere sahip. Şu sıralar 0,58 dolar üzerinden alıcı bulmayı başarıyor. Özellikle Ethereum destekleyen bir proje olması onu ön plana çıkarıyor.

 

Bu kripto para biriminin 0,7 ve üzeri bölgelere geçme ihtimali son derece yüksek. Son olarak BTT coin değerlendirmesi yapıldı. 4 saatlik grafiğe bakıldığında nötr bölgenin altında kaldığı görülüyor. Yani bu kripto para birimi için düşüş devam edebilir. 0,0031 dolarda güçlü bir destek var. Burayı kırarsa oldukça olumsuz bir tablo ortaya çıkacaktır.

Bill Gates koronavirüsü bitirmek için neler yapılması gerektiğini açıkladı

Analistlerden şaşırtan kripto para tahminleri genellikle düşüş ağırlıklı. ABD’den gelecek haberlerin kötü olması düşüşü derinleştirebilir. Şimdilik ABD kaynaklı haberler pek olumlu değil. Ayrıca enflasyon rakamlarının yüksek olması bir diğer panik nedeni.