Altın Kelebek protestosunu başlatan Güvenç Dağüstün: Yetmez, devamı gelmeli

Yayın tarihi: 3 Ekim 2021 Pazar 9:30 am - Güncelleme: 3 Ekim 2021 Pazar 9:32 am

“En İyi Erkek Şarkıcı” dalında aday gösterildiği Panten Altın Kelebek Ödülleri’nden çekilen Güvenç Dağüstün, ‘Yetmez. Devamı gelmeli’ dedi.

Opera Sanatçısı Güvenç Dağüstün, Panten Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Erkek Şarkıcı” dalında aday gösterildi. Ancak Dağüstün, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada “Bilindiği gibi Altın Kelebek ödülleri 1972 yılından beri Hürriyet Kelebek tardından verilmektedir. Günümüze baktığımızda iste Hürriyet Gazetesi’nin durduğu yer ortadadır. Yandaş basının herhangi bir organizasyonun kıyısında köşesinde bile olmam benim için mümkün değildir” diyerek adaylıktan çekildiğini duyurdu.

İLGİLİ HABER| Güvenç Dağüstün, Altın Kelebek’ten çekildi: Hürriyet’in yeri ortada

Dağüstün’ün ardından gazeteci Candaş Tolga Işık ve Redd grubunun solisti Doğan Duru da Hürriyet’in düzenlediği Altın Kelebek adaylığından çekildiğini duyurdu.

‘DEVAM ETMELİ’

Dağüstün Twitter hesabından yeni bir açıklama yaparak, “Yetmez. Devamı gelmeli. Oradaki “arkadaşlarıma” sesleniyorum, gerekeni yapın! Bu, üzerinize düşen görevdir. Bu görevi veren de sizi seven, dinleyen, takip edenlerdir. Tarih yazın!!!” diye seslendi.

Candaş Tolga Işık, TELE1 vurgusu yaparak Altın Kelebek ödülünü reddetti