Güvenç Dağüstün, Altın Kelebek’ten çekildi: Hürriyet’in yeri ortada

Yayın tarihi: 1 Ekim 2021 Cuma 12:42 pm - Güncelleme: 1 Ekim 2021 Cuma 1:03 pm

Altın Kelebek’te ‘En İyi Erkek Şarkıcı’ ödülüne aday gösterilen opera sanatçısı Güvenç Dağüstün, organizasyondan çekildiğini açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde saldırıya uğrayan opera sanatçısı Güvenç Dağüstün, sosyal medya hesabından Altın Kelebek’te ‘En İyi Erkek Şarkıcı’ ödülüne aday gösterildiğini ancak organizasyonla katılmayacağını duyurdu.

Organizasyonun Hürriyet tarafından düzenlendiğini hatırlatan Dağüstün, “Yandaş basının herhangi bir organizasyonun kıyısında köşesinde bile olmam benim için mümkün değildir” dedi.

Güvenç Dağüstün’e saldırı: ‘Bu, bu, vurun, vurun’ diye bağırıyor’

“HÜRRİYET’İN DURDUĞU YER ORTADA”

Dağüstün, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:”Panten Altın Kelebek ödüllerine ‘En İyi Erkek Şarkıcı’ dalında aday gösterildiğimi öğrenmiş bulunmaktayım. Öncelikle bu teveccühü gösteren kişi ya da kişilere çok teşekkür ederim. Bilindiği gibi Altın Kelebek ödülleri 1972 yılından beri Hürriyet Kelebek tardından verilmektedir. Günümüze baktığımızda iste Hürriyet Gazetesi’nin durduğu yer ortadadır.

“YANDAŞ BASININ KIYISINDA KÖŞESİNDE OLMAM MÜMKÜN DEĞİL”

Yandaş basının herhangi bir organizasyonun kıyısında köşesinde bile olmam benim için mümkün değildir. Sevenlerimin yaptığım işleri, konserlerimi takip etmelerinin benim için en büyük ödül olduğunu hatırlatır, bu duyurunun söz konusu adaylıktan çekildiğim olarak kayda geçmesini rica ederim.”

Sanatçı Güvenç Dağüstün’e konser sonrası saldırı