Ali Mahir Başarır CHP PM’deki tartışmayı ilk kez anlattı

Yayın tarihi: 12 Ocak 2024 Cuma 11:39 pm - Güncelleme: 12 Ocak 2024 Cuma 11:39 pm

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, yerel seçimde yarışacak adayların belirlendiği Parti Meclisi (PM) toplantısında gergin anlar yaşandığı iddialarını doğruladı. Başarır iddialara ilişkin, “Bir tartışma oldu evet ama milletvekili ile bir kelime diyalogum olmadı. 20 metre bile birbirimize yaklaşmadık” ifadelerini kullandı.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Bilecik’te partisinin Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı’nın aday tanıtımında konuştu. CHP Mersin Milletvekili Ufuk Çakır’ın Mersin’in Mezitli ilçesinde Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yeniden aday gösterilmemesine sinirlenip kendisine bağırdığı iddialarına yanıt veren Başarır, “Bir tartışma oldu evet ama milletvekili ile bir kelime diyalogum olmadı” dedi.

CHP’de aday belirleme gerginliği! Mersin Milletvekili bağırarak PM toplantısına girmeye çalıştı iddiası

“SADECE ÜZÜLÜYORUM”

Başarır, “Bir tartışma oldu evet ama milletvekili ile bir kelime diyalogum olmadı. 20 metre bile birbirimize yaklaşmadık. Ben kendisini uzaktan gördüm. Sonra bağrışmalar oldu onları duydum. O sırada ben zaten salonun arkasındaydım sonra öne geldim. Sadece üzülüyorum bir tartışma olabilirdi olsaydı söylerdim. Parti meclisinde o sıra hafif bir ara vardı, daha sonra dışarıda bağırmış evet ama dediğim gibi kendisi ile bir diyalogum olmadı” dedi.

Kaynak: TELE1