Aleyna Tilki’yi eleştiren Demet Akalın’dan geri vites!

Yayın tarihi: 14 Aralık 2023 Perşembe 12:29 pm - Güncelleme: 14 Aralık 2023 Perşembe 12:29 pm

Aleyna Tilki‘nin müzik sektörü ile alakalı serzenişine tepki göstererek “Kimse seni iç çamaşırıyla görmek istemiyor” eleştirisi yapan Demet Akalın, bir kullanıcının yorumu üzerine geri vites yaptı.

Şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde yaptığı “müzik sektörü” açıklamasıyla gündem olmuştu. Sahnelerden alıkonulduğunu söyleyen ve sektörü domine edenlere ‘omurgasız’ diyen Aleyna Tilki, kadın meslektaşlarına dikkat çekerek “Feminist zannettiğiniz kadınlar benim turnemi iptal ettiriyorlar. Hepsi yalancı var olmama katlanamıyorlar” açıklamasında bulundu.

ALEYNA TİLKİ’Yİ HEDEF ALDI, TEPKİ ÇEKTİ

Konuya ilişkin bir açıklama da Demet Akalın’dan geldi.

“Şimdi yani kimse seni Türkiye’de iç çamaşırlarıyla sahnede görmek istemiyor” açıklamasında bulunan Demet Akalın, “Bak annen de sana destek yani aklı başında da bir kadın. Gençliğin yarattığı şımarıklık dönemi hepimiz yaşadık yaşamadık mı?’ diyerek ‘şımarıklık’ vurgusunda bulundu. Ardından da açıklamasını “Belli bir yaşa geldikten sonra ulan ben şimdi Hande Yener’le falan kavgalarımı düşünüyorum utanıyorum mesela o kavgalardan. Ama bu ne hep yaş ve tecrübe. Onun için kimse senin kötülüğünü asla istemiyor” sözleriyle bitirmiş, Aleyna Tilki’ye bir abla tavsiyesi vermişti. Demet Akalın’ın özellikle “Şimdi yani kimse seni Türkiye’de iç çamaşırlarıyla sahnede görmek istemiyor” açıklamasına takılan sosyal medya kullanıcıları epey tepki göstermiş, “Önce dönüp kendine baksın” demişti.

GERİ VİTES YAPTI

Çığ gibi büyüyen tepkilere dayanamayan Demet Akalın, @zihinselorgazm adlı kullanıcının eleştirisine, “Aleyna miniklerin starı elinde ayıcıkla ünlü oldu! Genç bir kızdı koca kadın değil!!” diye cevap vererek bir nevi geri vites yaptı.

Aleyna Tilki: Gerçeklik algıma oynanan bir oyun daha…

Aleyna Tilki’den sektör isyanı! “Sahnelerimi iptal ediyorlar”

Kaynak: TELE1