Alaattin Çakıcı’nın eski avukatı kayıp

Yayın tarihi: 4 Mayıs 2021 Salı 2:05 pm - Güncelleme: 4 Mayıs 2021 Salı 2:08 pm

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın eski avukatı Mehmet Sinan İnce’nin ortadan kaybolduğu iddia edildi. Annesi Fatma İnce, oğlu için Emniyet’e başvurdu.

Organize suç lideri Sedat Peker’in İstanbul’daki evine baskın yapılması, Veysel Kadayıfçıoğlu cinayetinin bir numaralı faili Cihan Saral’ın Makedonya’da yakalanarak Türkiye’ye getirilmesinin ardından yeraltı dünyasında hareketlilik sürüyor. Geçen yıl nisan ayında tahliye edilen Alaattin Çakıcı’nın eski avukatı Mehmet Sinan İnce’nin ortadan kaybolduğunu ve haber alamadığını iddia eden annesi Fatma İnce, Emniyet’ e başvurdu.

Sözcü’ye konuşan anne İnce şunları söyledi: “Ben rahatsızdım. Erken yattım. Sabah uyandığımda Sinan evde yoktu. Otomobili de kapının önünde duruyordu. Hiç böyle bir şey yapmazdı. Bir yere gideceği zaman bana ya söyler ya da mesaj yazardı. Tehditler aldığını biliyorum. Durumu Emniyet’e bildirdim. Tanık koruma bölümünden de polisler geldi. Çevrede de kamera araştırması yapıyorlar. Telefonuna da cevap verilmiyor. Çok endişeliyim.”

Saadettin Tantan anlattı: Sedat Peker’in mesajının şifreleri