Aksaray’da korkunç kaza! Takla atan otomobil 2 iş yerine çarptı

Yayın tarihi: 10 Ağustos 2023 Perşembe 1:22 pm - Güncelleme: 10 Ağustos 2023 Perşembe 1:23 pm

Aksaray’da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, aydınlatma direğine çarptıktan sonra takla atıp, o anda kapalı olan 2 iş yerinin kepenklerine çarparak durabildi. Meydana gelen kazada sürücü Sezgin Gül yaralandı, iş yerlerinde maddi hasar oluştu. Kaza anı iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Saat 03.00 sıralarında meydana gelene kazada yaralanan 35 yaşındaki Gül, ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

“5-6 TAKLA ATARAK 2 İŞ YERİNE DE ZARAR VERİYOR”

Kazanın gece saatlerinde olması nedeniyle iş yerinin kapalı olduğunu belirten iş yeri sahibi Asım Güler, “Olay anında ben evimdeydim. Görüntülerde arabanın göbekten süratle geldiği görünüyor ve 5-6 takla atarak 2 iş yerine de zarar veriyor. İş yerleri kullanılamaz halde. 10-15 gün işletmemizi açamayacağız. Henüz tespitini yapamadık; fakat 400-500 bin liraya yakın zararımız var. Cep telefonlarımız zarar görmüş. Tezgahlar tamamen parçalanmış, kepenkler, camlar kırılmış. Daha bitişikteki diğer iş yerini açamadık. Muhtemelen orada da zararımız var. Tavan bile zarar görmüş. Bu kaza gündüz saatlerinde olsaydı başta çalışanlarımız olmak üzere birçok kişi zarar görebilirdi. Belki de vefat ederdik. Çünkü çarpmanın şiddeti yüksek. Sürücüye de geçmiş olsun diliyorum. Sağlıkla ayağa kalksa mutlu olurum. Hiçbir şey canından kıymetli değil” diye konuştu.

Aksaray’da artık 65 yaş ve üzeri ulaşımı ücretsiz kullanamayacak