AKP’li Yayman’ın düello teklifine Özdağ ve Özcan’dan hodri meydan

Yayın tarihi: 24 Mart 2022 Perşembe 12:27 pm - Güncelleme: 24 Mart 2022 Perşembe 12:27 pm

AKP Milletvekili Hüseyin Yayman Hatay’da yaşayan 17 bin Suriyeliye vatandaşlık verildiğini söyledi. Hüseyin Yayman Suriyelilerle ilgili söylemlerin ırkçılık olduğunu ifade etti. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Hüseyin Yaman’ı düelloya davet etti.

Türkiye’de Suriyeli sığınmacılar konusu gündemdeki yerini koruyor. AKP’nin Hatay milletvekili Hüseyin Yaman FOX TV’de İsmail Küçükkaya’nın konuğu oldu.

Hüseyin Yaman Hatay’da yaşayan 17 bin Suriyeliye vatandaşlık verildiğini söyledi. Hüseyin Yaman Hatay’daki Suriyeli nüfusuna ilişkin yorumları ırkçılık olarak değerlendirdi ve bir programda tartışma önerdi.

İlhan Taşçı’dan RTÜK Başkanı Şahin’e düello çağrısı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Hüseyin Yayman ben Türkiye’de 8 milyonu aşan sığınmacı ve kaçak meselesini sizinle tartışmaya hazırım. Artık kaçmak yok. Partim izin vermedi yok. İsmail bey yönetsin. Türk halkı izlesin. Bu arada Süleyman da gelebilir Programa.” dedi.

İsmail Küçükkaya moderatörlüğünde, açık oturumda sığınmacı sorununu enine boyuna tartışmaya hazırım. Hodri meydan, ben hazırım..” diye yazdı.