AKP’li vekil TBMM’de Said Nursi’yi övdü

Yayın tarihi: 22 Kasım 2022 Salı 7:06 am - Güncelleme: 22 Kasım 2022 Salı 7:06 am

AKP Uşak Milletvekili İsmail Güneş, “Birinci Dünya Savaşı bittiğinde, o dönemde de aynı bugün gibi ayrılıkçı tohumları ekmek isteyenlere karşı, başta Said Nursi olmak üzere, o günün bilim adamları, ileri gelenleri buna geçit vermemişlerdir” dediği iddia edildi

İçişleri Bakanlığı’nın bütçe görüşmelerinde Süleyman Soylu’nun muhalefetle tartışması konuşulurken çözüm sürecinden uyuşturucuyla mücadeleye pek çok konuda da dikkat çekilen açıklamalar yapıldı. AKP’li İsmail Güneş, Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk düşmanı Said Nursi’yi övdü.

AKP’li Güneş 2 bin 127 liralık elektrik faturasını savundu! Isıtıcı yakmıştır

SAİD NURSİ’Yİ ÖVDÜ

Cumhuriyet’te yer alan habere göre; AKP Uşak Milletvekili İsmail Güneş de “Türkiye’de Kürt sorunu yoktur. Birinci Dünya Savaşı bittiğinde, o dönemde de aynı bugün gibi ayrılıkçı tohumları ekmek isteyenlere karşı, başta Said Nursi olmak üzere, o günün bilim adamları, ileri gelenleri buna geçit vermemişlerdir” ifadelerini kullandı. Muhalefetin uyuşturucu ticaretiyle ilgili eleştirilerine yanıt veren AKP’li Salih Cora da “Atatürk’ü de, İnönü’yü de, Menderes’i de Demirel’i de, Erbakan’ı da uyuşturucu ticaretiyle suçlamışlardı. Bugün de benzer bir senaryo izliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu: Milletimiz elektrik faturasında bir kez daha yüz üstü bırakıldı