AKP’li muamelesi yapılması Ahmet Hakan’ı kızdırdı! ‘Ne aşağılık insanlarsınız…’

Yayın tarihi: 16 Mart 2023 Perşembe 1:52 am - Güncelleme: 16 Mart 2023 Perşembe 2:05 am

AKP’ye yakınlığıyla bilinen Ahmet Hakan kendisine AKP’li muamelesi yapılmasına ateş püskürdü. AKP’li Şen’in açıkladığı ankete gelen bir yoruma tepki gösteren Hakan “Ne aşağılık insanlarsınız” dedi.

AKP’ye yakınlığıyla bilinen yandaş gazeteci Ahmet Hakan CNN Türk’te yayınlanan Tarafsız Bölge programını sunarken, kendisine AKP’li muamelesi yapılmasına ateş püskürdü.

Hakan canlı yayında AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen’in açıkladığı paylaştı. Daha sonra ankete ilişkin yorumları okuyan Hakan, “Şen’in anketine ancak Ahmet Hakan inanır” yorumuna sert tepki gösterdi ve şöyle dedi:  “Benim kime oy vereceğimi nereden biliyorsun kardeşim? Ne aşağılık insanlarsınız… Manyak mısın nesin ya.”

Afet bölgesini depremin ardından sel vurdu! 14 ölü

AKP’NİN ANKETİ

Bu arada Şen, partisi AKP’nin anketini şöyle açıkladı: “Haftada 3-4 araştırma yapıyoruz. Bunu daha önceden ayda bir olarak yapıyorduk. 10 gün içinde bu araştırmaları yapıyoruz. Yapılan araştırmalar birbirini test etsin istiyoruz. Alt ve üst eşiklere bakıyoruz. Şu son haftada 3 araştırma bitti AK Parti 41 olarak gözüküyor. 40 küsür, 41 küsür 41 gibi üç araştırmada çıkan sonuçlar böyle. Yüzde 41 demek daha doğru. Cumhur İttifakı’nın oy oranı yüzde 51. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ise 53 küsür görünüyor. 53 ile birlikte 55’i de gördüm.”

Nagehan Alçı tepkilere yanıt verdi, Yeni Akit ‘nankör’ dedi