AKP’li Elbistan belediyesinde istifa depremi! Şimdi de ilçe başkanı istifa etti

Yayın tarihi: 4 Ekim 2022 Salı 12:02 pm - Güncelleme: 4 Ekim 2022 Salı 12:02 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmanının kardeşine yumruk attığı iddia edilen AKP Elbistan İlçe Başkanı Ahmet Tıraş, istifa etti.

AKP’li Elbistan belediyesinden peş peşe istifa haberleri gelmeye devam ediyor. AKP Elbistan İlçe Teşkilatı’ndan “mobbing” gerekçesiyle istifa eden Kadın Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin ardından bir istifa haberi daha geldi.

AKP’de ‘psikolojik baskı’ istifası! Başkan ve yönetimi görevinden ayrıldı

AKP Elbistan İlçe Başkanı Ahmet Tıraş, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışmanlarından Sefer Turan’ın kardeşi Cihangir Turan’ı yumrukladığı iddiasının ardından görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Tıraş’ın istifa açıklaması şu şekilde:

“Aile yuvası duygusunu her daim hissettiren desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen kıymetli Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Sayın Mahir Ünal Bakanıma, milletvekillerimize, İl Başkanım Sayın Fırat Görgel, İlçe Başkanlarım ve Belediye Başkanlarımıza vatandaşlarımıza hizmet noktasında birlikte hareket ettiğimiz, omuz omuza verdiğimiz kıymetli çalışma arkadaşlarıma ve makamların asıl sahibi Aziz hemşerilerimize şükranlarımı sunarak bu süreçte fark etmeden sürçülisan ettiysek aziz hemşerilerimizden haklarını helal etmelerini istirham ediyorum.

Büyük bir onurla yürüttüğüm AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığı görevinden gördüğüm lüzum üzere bugün itibariyle ayrıldığımı siz değerli hemşerilerimize bildirmek istiyorum.

Birlik ve beraberliğin gücüne her daim inanan bir kardeşiniz olarak başka bir zamanda, başka bir şekilde yine hep beraber olmak ümidiyle.”

AKP’nin kurucu üyesi eski vekil CHP’ye katıldı