AKP’li belediye başkanını ziyaret eden Ekrem İmamoğlu’ndan ‘iş birliği’ mesajı

Yayın tarihi: 21 Mayıs 2024 Salı 2:18 pm - Güncelleme: 21 Mayıs 2024 Salı 2:19 pm

Haber: TELE1 Haber Merkezi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçimlerde AKP’nin kazandığı Zeytinburnu Belediyesi’ni ziyaret ederek belediye başkanı ile görüştü. İmamoğlu, İstanbul’un ve ilçelerinin sorunlarına ortak akılla çözüm bulma konusundaki gayretlerinin devam ettiğini vurguladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a tebrik ziyaretinde bulundu. Arısoy’a, yeni görev döneminde başarılar dileyen İmamoğlu, “İnşallah Zeytinburnu halkına ve İstanbul’umuza, bu hizmet döneminde, iş birliğiyle, çok güzel işleri hep beraber sağlarız. Sonuçta seçim bitti ve hizmet dönemi başladı Hepimiz, birer kamu kurumunun başında, insanlarımızın, vatandaşlarımızın yetki verdiği kişileriz. İş birliği içerisinde, hiçbir ayrım yapmadan, süreci İstanbul Büyükşehir Belediyesi adına yönetme gayretimiz, en üst seviyede olacaktır” dedi.

“39 İLÇEYLE ÖNÜMÜZDEKİ BEŞ YILI KONUŞUYORUZ”

İmamoğlu, “Bu bağlamda önemi büyük. Arzumuz ve isteğimiz, İstanbul’u dünyanın hak ettiği yerdeki, konumdaki seviyesinden daha yüksek yerlere taşımak. Bu bağlamda ilçeleri ziyaret ediyorum. 39 ilçeyle birlikte, önümüzdeki 5 yılı konuşuyoruz. Ve bu 5 yıl, aslında bir nevi bizim sağlıklı bir stratejik plan oluşturmamıza da altlık oluşturuyor. Çünkü, her ilçenin kendi bakışıyla hafızası var ve her ilçenin talepleri var. Bunları yerinde dinlemek ve ardından da inşallah çok güçlü bir stratejik planı, 39 ilçeyi dinleyen bir Büyükşehir’in hazırlamasının, bence belediyemiz, halkımız çok büyük faydasını görecek. Bu kapsamda her ilçeye iki saat, üç saat vakit ayırarak, bütün bürokrasiyle birlikte ziyaret ediyorum, dinliyorum. Ve buradan da çok güzel aslında sonuçları, verileri alıp, arkadaşlarım, yine sizlerle istişareyle birlikte, süreci hazırlayacaklar” diye konuştu.

İmamoğlu’ndan Erdoğan’ın ‘Roma’ sözlerine yanıt: Ekonomiyle uğraşsın

Kaynak: TELE1