AKP’li babasını ikna edemedi! ‘Ölürüm de onlara oy vermem’

Yayın tarihi: 27 Mart 2023 Pazartesi 12:30 pm - Güncelleme: 27 Mart 2023 Pazartesi 12:32 pm

TELE1’in Eminönü’ndeki sokak röportajında muhalif oğul, AKP’li babasını ikna edemedi. Baba “İyisini bulun getirelim ama ölürüm onlara oy vermem” ifadesini kullandı.

TELE1’den Hude Gürbüz Eminönü’nde halkın ekonomi nabzını tuttu, muhalif oğul sokakta AKP’li babasıyla tartıştı. Fiyatların ateş pahasına döndüğünü savunan oğul, “Meclis’tekiler, Saray’dakiler sadece kendi kesesini düşünüyor” derken, baba “İyisini bulun da getirelim. Akşam bir yana sabah yanalar. Ölürüm de onlara oy vermem” ifadesini kullandı.

AKP’liler birbirlerini yumrukladı

Baba ile oğul arasındaki tartışma şöyle gerçekleşti:

Oğul: Ülkenin şartları orada. İnsanlar geçinemiyor. Babam bana muhalif. İnsanlar burada 100 lirayla, 500 lirayla evine erzak götürmeye çalışıyor. Meclis’tekiler Saray’dakiler sadece kendi kesesini düşünüyor. Ülkenin kaymağını yiyorlar. İftar, sahur için bir şeylere bakıyoruz ama fiyatlar ateş pahası. Babam koyu AK Partili ama ‘Her şey çok pahalı olmuş’ diyor.

Baba: Fiyatlar pahalı doğrudur.

Oğul: Hala AK Parti’yi tutuyor bir sefer şans ver diyorum…

Baba: İyisini bulun da getirelim, akşam bir yana sabah yanalar.

Oğul: Yakında halkı sokağa dökerlerse şaşmayın. Hep danışıklı dövüş. Hükümeti halk yıkacak. Etin de kıymanın da tadını unuttuk. Babama şimdi sorsak et de yiyor, tavuk da… Ama pazara gelince ‘fiyatlar almış başını gidiyor…’

‘AZ KALDI HEPSİ GİDECEK’

Baba: Siz daha hiçbir şey görmediniz. Hiç ekmek kuyruğuna, tüp kuyruğuna girdiniz mi? Ben ikisine de girdim. İş çok ama çalışmıyorlar. 10 bin liraya adam arıyorlar bulamıyorlar.

Oğul: O paraya köle gibi çalıştırırlarsa bulamazlar tabii az kaldı hepsi gidecek.

Baba: Tamam hadi işinize, ölürüm yine onlara oy vermem.

AKP ile Yeniden Refah’ın protokolü mahkeme kararında