AKP’li adaya destek toplantısında Türk Bayrağı’nı ‘sofra bezi’ yaptılar

Yayın tarihi: 23 Şubat 2024 Cuma 6:34 am - Güncelleme: 23 Şubat 2024 Cuma 6:34 am

Daha önce de jandarma komutanına ağza alınmayacak küfürler ettiği için gündem olan AKP’nin Niğde, Hacıabdullah Belediyesi Başkan Adayı Babaoğlan Altun’a destek vermek için İstanbul Esenler’de bir araya gelen AKP’li hemşerileri, Türk bayraklarını masalara sererek, sofra bezi olarak kullandı.

Sözcü’den İsmail Saymaz’ın haberine göre; Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ahmet Altun’un kardeşi Babaoğlan Altun, Niğde’nin Hacıabdullah Beldesi’nde AKP’den belediye başkan adayı oldu.

Büyük skandal! AKP’nin adayından jandarma komutanına ağza alınmayacak küfürler

TOPLANTI YAPILDI

Bir grup Altun taraftarı İstanbul Esenler’de yaşayan ve burada Hacıabdullahlılar Derneği’ndeki hemşerilerini 7 Ocak’ta ziyaret etti. AKP’li Hacıabdullahlılar daha sonra Esenler Kültür Merkezi’nde yemekli bir toplantı düzenledi. Toplantıda, Esenler’deki Hacıabdullahlıların seçimde memleketlerine gelerek, Altun’a oy vermeleri ve MHP’li belediye başkanı Recep Doğmuş aleyhine çalışmaları istendi.

“SOFRA BEZİ” YAPTILAR

Toplantıda çekilen ve paylaşılan fotoğraflarda Türk bayraklarının masalara serilerek, sofra bezi olarak kullanıldığı görülüyor. Skandal görüntülerde AKP’liler Rabia işaret yaparak, hatıra fotoğrafları da çektirdi.

DAHA ÖNCE DE YAPMIŞLARDI

2021 yılında Kocaeli AKP Gebze Seçim İşleri Başkanı Enes Yaylak’ın başkanlığında gerçekleşen sandık başkanları toplantısında, Türk bayraklarının masa üzerine serilip sofra bezi gibi kullanılması tepki çekmişti.

AKP’liler toplantıda Türk bayraklarını sofra bezi yaptı

Kaynak: TELE1