AKP’li Abdurrahman Uzun’dan Erdoğan’ı hedef aldığı haberlerine açıklama

Yayın tarihi: 26 Temmuz 2023 Çarşamba 1:36 pm - Güncelleme: 27 Temmuz 2023 Perşembe 7:48 pm

AKP’ye koşulsuz desteğiyle bilinen Abdurrahman Uzun ‘AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef aldı’ diye haberleştirilen videosunu ‘operasyon’ olarak nitelendirdi.

AKP trolü Abdurrahman Uzun bir videosunun ‘AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef aldı’ şeklinde haberleştirilmesine kızdı.

Videonun kırpıldığını söyleyen Uzun, Twitter hesabından “Aynı merkezden yönetilen ve jetonu kim atarsa onun istediği numarayı çeviren hesaplar 2 saatlik canlı yayından kırpma ve kesme yaparak dün/bugün beni hedefe koymuşlar. Bu operasyon çocuklarına alıştık, etkilemiyor beni artık. Benim alışamadığım, dava adamıyım diye kendini tanıtan kişilerin bu oltaya takılıp bana saldırmaları, ayar vermeye çalışmaları… Şunu herkes bilsin; Benim davama olan sadakatimi ve liderime olan bağlılığımı tartışmak kimsenin haddi değildir..!” ifadelerini kullandı.

Uzun ‘kırpıldı’ dediği videoda şu ifadeleri kullanıyordu:  “Evet ülkenin durumunu biliyoruz. Depremden dolayı 110 milyar dolarlık bir fatura çıktı önümüze. Seçimden bir ay sonra hayda zam zam zam… Ülke 5 yıl düzgün yönetilsin diye sana oy verdik. Ekonomi kötü olabilir de bunun faturasını bize ödetme aga.

Uzun videonun devamında ise Erdoğan’ın Körfez ülkelerine yaptığı ziyaretleri ekonomik sorunlara çare bulmayla açıklamaya çalışıyordu:” ’Bunların faturasını bize yükleme. Git bunları dışarıdan bul’ dedik biz Tayyip Erdoğan’a. Vatandaşın üzerine yüklediğimiz yükü, vatandaşın üzerinden geri alalım diye Tayyip Erdoğan iki yüz tane iş adamını yanına alarak bir ekonomi tura çıktı. Savaş uçağı yapıyoruz, savaş uçaklarını satabileceğimiz yeni pazarlar oluşturmamız lazım. Togg’u yaptık ona pazar oluşturuyoruz. Ekonomik olarak ülkeye ciddi şekilde yatırım çekmemiz gerekiyor.”

AKP’li Abdurrahman Uzun’un döviz tahminine inanan battı

Ak trol Abdurrahman Uzun, 9 Eylül’ü hedef aldı: Kurtuluş uyduruyorlar

“Açın kombileri” demişti! Doğalgaz zammından sonra yeniden gündem oldu