AKP’den seçim açıklaması! ‘Sınav ile seçim takvimi aynı güne gelmez’

Yayın tarihi: 24 Kasım 2022 Perşembe 6:37 pm - Güncelleme: 25 Kasım 2022 Cuma 5:30 am


Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım'da bombalı terör saldırısı düzenlendi. Saldırıyı terör örgütü YPG/PKK'nın yaptığı açıklandı. Hain saldırıda 6 kişi yaşamını yitirdi. AKP MKYK toplantısı sonrası açıklama yapan AKP Sözcüsü Ömer Çelik, İstiklal'deki terör saldırısı hakkında açıklama bulundu. Çelik şunları dile getirdi:

İstiklal Caddesin'deki hain saldırısı sonrasında Emniyet güçlerimizin çok hızlı ve etkili çalışmalar yaparak, faili ve bağlantılarını açığa çıkardığını yakaladığını gördük.


"DÜNYANIN GERÇEĞİ BU"


Bu Türkiye'nin bir güven ülkesi olduğunu, Türkiye'nin güvenli bir ülke olduğunu ortaya koymuşytur. Şunu bilinmesini isterim görünen veya görünneyen onlarca eylemi güvenlik güçlerimiz engelliyor. Dünyanın gerçeği bu. Ne yapılırsa yapılsın bu terör eylemleri engellenemiyor.

Emniyet'in çalışmaları Türkiye'nin net bir şekilde güven ülkesi olduğunu ortaya koymuştur"



" />

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, YKS’nin 2023 seçimleri ile aynı güne denk düşmesi hakkında açıklamada bulundu. Çelik, ‘Sınav ile seçim takvimi aynı güne gelmez. Kamuoyuna açıklama yapılacak’ dedi.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.

Çelik, YKS 2023’ün Haziran 2023 seçimleri ile aynı günde yapılacak olmasıyla ilgili açıklamada bulundu. Çelik, şunları dile getirdi:

“Seçim takviminin değişmesi hakkında bir değerlendirmemiz yok. Seçim olduğu gün sınav olmayacağına göre… Dediğim gibi prensip olarak söylüyorum, seçim takvimi ile sınav takvimi üst üste gelmez. Kamuoyuna açıklama yapılacak”

“DÜNYANIN GERÇEĞİ BU”

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde 13 Kasım’da bombalı terör saldırısı düzenlendi. Saldırıyı terör örgütü YPG/PKK’nın yaptığı açıklandı. Hain saldırıda 6 kişi yaşamını yitirdi. Ömer Çelik, İstiklal’deki terör saldırısı hakkında da açıklama bulundu. Çelik şunları dile getirdi:

“İstiklal Caddesin’deki hain saldırı sonrasında Emniyet güçlerimizin çok hızlı ve etkili çalışmalar yaparak, faili ve bağlantılarını açığa çıkardığını yakaladığını gördük.

Bu Türkiye’nin bir güven ülkesi olduğunu, Türkiye’nin güvenli bir ülke olduğunu ortaya koymuşytur. Şunu bilinmesini isterim görünen veya görünneyen onlarca eylemi güvenlik güçlerimiz engelliyor. Dünyanın gerçeği bu. Ne yapılırsa yapılsın bu terör eylemleri  engellenemiyor.

Emniyet’in çalışmaları Türkiye’nin net bir şekilde güven ülkesi olduğunu ortaya koymuştur”

 

AKP’de simit devri! Erdoğan’ın ardından Ömer Çelik de dağıttı