AKP’den Demirtaş hamlesi! Twitter paylaşımlarını engellemek çalışma yapılacak

Yayın tarihi: 11 Ocak 2023 Çarşamba 2:16 pm - Güncelleme: 11 Ocak 2023 Çarşamba 5:05 pm

Edirne Cezaevi’nden sık sık paylaşım yapan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş için harekete geçti. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, hükümlülerin sosyal medya kullanması hakkında düzenleme yapacaklarını söyledi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ankara’da gazetecilerle bir araya geldi Bekir Bozdağ’a, “Hükümlülerin sosyal medyayı kullanmasının önüne geçecek bir düzenleme düşünülüyor mu” diye soruldu.

Bozdağ bunu engellemek için bir çalışma yürüttüklerini kaydederek şunları söyledi:

“Kendileri kullanmıyor aslında. Görüşme hakkı olanlara söyledikleri yansıyor sadece sosyal medyaya. Avukatları veya aileleri, onlardan aldıklarını sosyal medyaya aktarıyor. Tabii bunu önemsiyoruz ve çalışıyoruz. Dünyada örneklerine bakıyoruz ne yapılabilir diye. Bir yandan hükümlü olacaksınız, diğer yandan sosyal medya üzerinden mesajlar vereceksiniz, doğru değil. Bir değerlendirmeye ihtiyaç olduğunun farkındayız ve çalışıyoruz.”

SİNAN ATEŞ İÇİN SESSİZLİĞİNİ GÜNLER SONRA BOZDU

Bozdağ, Ankara’da suikasta uğrayan eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş için günler sonra açıklamada bulundu. Bozdağ, “Tetiği çeken kişi aranıyor yurt dışına çıktığı bilgisi yok.” dedi.

 

Kılıçdaroğlu’ndan ‘Sinan Ateş’ çıkışı! “En hafif tabirle adiliktir”