AKP’de istifa furyası! Denizli’de bir başkan daha görevi bıraktı

Yayın tarihi: 17 Ağustos 2023 Perşembe 6:05 pm - Güncelleme: 17 Ağustos 2023 Perşembe 6:06 pm

AKP, Denizli’de 6 ilçe başkanının ardından Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel de istifa ettiğini açıkladı.

Yerel seçimler öncesi AKP, Denizli’de art arda gelen istifalarla sarsıldı. Geçtiğimiz günlerde 6 ilçe başkanı görevden ayrıldığını açıklarken, bir istifa haberi de Pamukkale ilçesinden geldi. AKP’nin Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, görevinden ayrıldığını duyurdu.

Gökbel, “Genel Merkezin belirlediği süreç içerisinde istifamızı verdik. Bugüne kadar milletimize ve davaya hizmet etmenin heyecanıyla çaba harcadık. Bundan sonraki süreçte de büyüklerimiz ne söylerse, millete hizmet etme noktasında önümüze bakarız” dedi.

6 İLÇE BAŞKANI GÖREVİ BIRAKTI

Geçtiğimiz günlerde 6 ilçe başkanı AKP’den istifa ettiğini açıklamıştı. Görevden ayrılan yöneticilerin istifalarına gerekçe sunmamaları ise dikkat çekti.

AKP’den yapılan açıklamada, istifaların yerel seçimler için gerçekleşebileceği belirtilirken, görevi bırakan isimler ise açıklamalarında seçimle ilgili bir hususa değinmedi.

AKP’de istifa eden isimler; Kale İlçe Başkanı Bilal Tıkım, Çardak İlçe Başkanı Nazif Korkmaz, Bekilli İlçe Başkanı Abdurrahman Akdoğan, Babadağ İlçe Başkanı Suat Kaçamaz, Acıpayam İlçe Başkanı Fikret Gümüş ve Serinhisar Belediye Başkanı Cemal Kobaş olmuştu.

AKP’de deprem! 6 ilçe başkanı istifa etti