AKP HDP görüşmesini normal gören Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı

Yayın tarihi: 21 Mart 2023 Salı 12:59 pm - Güncelleme: 21 Mart 2023 Salı 1:00 pm

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Nevruz Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda Kemal Kılıçdaroğlu HDP görüşmesini “Kimin kimlerle emel ve hedef birliği içinde olduğunun üzeri karalanmış çirkin resmidir” diyerek hedef aldı. Bahçeli, AKP HDP görüşmesi için ise “Son derece doğal” ifadelerini kullanmıştı.

Anayasa değişikliği için AKP heyetinin HDP ile görüşmesini ‘Son derece normal’ diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Halkların Demokratik Partisi (HDP) ile görüşmesini hedef aldı. Bahçeli Nevruz bayramı kutlaması için paylaştığı mesajda Kılıçdaroğlu – HDP görüşmesi için “çirkin resim” benzetmesi yaptı.

Devlet Bahçeli AKP HDP buluşmasına destek verdi

“BAHARIMIZI KIŞA DÖNÜŞTÜRMEK İÇİN YAN YANA GELENLER

Devlet Bahçeli Kılıçdaroğlu ve HDP görüşmesini hedef alan  Nevruz Bayramı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“CHP ile HDP’nin ertelenmiş buluşmasını Nevruz Günü gerçekleştirmesi ise hem bir talihsizlik hem de kimin kimlerle emel ve hedef birliği içinde olduğunun üzeri karalanmış çirkin resmidir. Baharımızı kışa dönüştürmek için yan yana gelenler, 14 Mayıs’ta milli iradenin ihtişamıyla tasfiye ve telin edileceklerdir. Türkiye Cumhuriyeti’ni çekiçle örs arasına sıkıştırmaya çalışanlar, hayal kırıklığına uğrayacaklardır. Nevruz, büyük Türk milletinin hürriyet ruhunun kabararak taştığı, dar bir alandan çıkarak kıtaları yönetmeye talip olduğu kutlu Ergenekon ateşidir. Bu ateşin hiç sönmeden milletimizin istikbalini aydınlatması, Türk ve ‘Türkiye Yüzyılı’nın önünü açması samimi dileğimdir. Deprem ve sel afetlerinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmetler, tedavi gören vatandaşlarımıza şifalar diliyorum. Çok geniş bir coğrafyada varlık mücadelesi veren aziz milletimin ve tüm soydaşlarımızın Nevruz Bayramı’nı kutluyor, hepsine birden sağlıklı, huzur dolu ve başarılarla geçecek bir ömür temenni ediyorum. Kış mevsiminin arkasından bahara kapı aralayan bu ‘Yeni Gün’ün, barış, huzur ve kardeşliğimizi pekiştirmesini, ayrıca yarın karşılayacağımız Ramazan-ı Şerif’in aziz milletimize ve Türk-İslam alemine mübarek olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum”