Aile yemeğinde dehşet saçtı! Bir ölü beş ağır yaralı

Yayın tarihi: 29 Ağustos 2023 Salı 8:51 pm - Güncelleme: 29 Ağustos 2023 Salı 8:51 pm

Adana’da uyuşturucu bağımlısı Burak Yalçınkaya aile fertleriyle mangal yaktıkları sırada çıkan tartışmada ağabeyi, annesi, yengesi ve iki yeğenini tabancayla vurdu. Olayda şüphelinin ağabeyi ölürken, beş kişi ağır yaralandı.

Adana’nın Yüreğir ilçesi Kışla Mahallesi’nde saat 18.00 sıralarında uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Burak Yalçınkaya, ağabeyi Hüseyin Yalçınkaya, annesi Hacer Yalçınkaya, yengesi Esra Yalçınkaya ve yeğenleri Elif ile Yağmur Yalçınkaya, ailece yemek yemek için mangal yaktı. Bu sırada aile arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Belinden tabancasını çıkaran Burak Yalçınkaya, tüm aile fertlerine tabancayla ateş açıp yaraladıktan sonra aynı silahı başına dayayıp ateşledi. Silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı aile fertleri, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çeşitli hastanelere kaldırıldı. Şüphelinin ağabeyi Hüseyin Yalçınkaya, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yalçınkaya’nın cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı.

Ağır yaralanan Burak, annesi Hacer, yengesi Esra ve yeğenleri Elif ile Yağmur Yalçınkaya’nın ise hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Kemal Türkler’in kızından DİSK’e ‘Akşener’ tepkisi: İçim yanıyor