Ahmet Kural bu defa dansıyla gündeme geldi

Yayın tarihi: 6 Mart 2022 Pazar 6:40 pm - Güncelleme: 6 Mart 2022 Pazar 6:44 pm

Avukat sevgilisi Çağla Gizem Çelik ile evlilik hazırlığı yapan oyuncu Ahmet Kural eğlendiği anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Çağla Gizem Çelik, sevgilisi Ahmet Kural ile eğlendiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Haberler.com’un aktardığına göre Çağla Gizem, sevgilisi Ahmet Kural ile yaptığı eğlenceli dansı “Saçlarını tekrar uzat canım sevgilim savuralım” başlığı ile paylaştı.

SILA GENÇOĞLU’NA ŞİDET DAVASIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Şarkıcı Sıla Gençoğlu’nun 29 Ekim 2018’de o dönem sevgilisi olan oyuncu Ahmet Kural’ın Zekeriyaköy’deki evinde darp, tehdit ve hakarete uğradığı iddiasıyla görülen dava, 22 Nisan 2019’da karara bağlanmıştı. İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi Ahmet Kural’ı, “Tehdit” suçundan 7 ay 15 gün hapis, “Basit yaralama” suçundan 5 ay hapis, “Hakaret” suçundan ise 4 ay 5 gün hapis cezası olmak üzere toplam 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırmıştı.

Sıla’ya şiddet uygulayan Ahmet Kural’a verilen hapis cezası kesinleşti

Verilen hapis cezaları da ertelenmişti. Kural’ın avukatları karar üzerine istinafa başvurmuştu. İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 30. Ceza Dairesi başvuruyu kabul ederek Kural hakkındaki kararı, olayda basit yargılama usulünün uygulanmamasını, tanıkların dinlenmesi ve keşif yapılması gerekçeleriyle bozmuştu. Bozma sonrası 19 Şubat’ta yeniden yargılanmasına başlanan Kural hakkında duruşma savcısı mütalaasını vererek “Hakaret”, “Basit yaralama”, “Tehdit” suçlarından 1 yıl 1 aydan 5 yıla kadar hapsi talep etmişti.

“Adli Tıp raporu” dedikleri evrakla algı oluşturuluyor iddiası

Ahmet Kural

Kural