Ahmet Çakar TFF Başkanı Büyükekşi’yi yalancılıkla suçladı: İki telefonunda Bylock var

Yayın tarihi: 18 Aralık 2023 Pazartesi 10:24 am - Güncelleme: 18 Aralık 2023 Pazartesi 10:35 am

Eski hakem Ahmet Çakar, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin ByLock’tan yargılandığı belge olduğunu öne sürdüğü bir doküman yayımladı. Çakar, Büyükekşi ile geçmişte mahkemelik olmuştu.

Eski hakem Ahmet Çakar, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin ByLock’tan ve “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma” suçlarından yargılandığı belge olduğunu ileri sürdüğü bir doküman yayımladı.

Beyaz Tv’de ekrana gelen Beyaz Futbol programında konuşan Ahmet Çakar, “Büyükekşi’nin 2 ayrı telefonundan ByLock kullandığını ve 55 kez uygulamaya giriş yapıldığının tespit edildiğini” iddia etti.

‘BEN BİR AYDA 55 DEFA KARIMI ARAMIYORUM’

Çakar, şu ifadeleri kullandı: “Mehmet Büyükekşi 2 telefonundan sadece birinde ByLock tespit edildiğini ve özel kaleminin kullandığını söylemişti. Sen bir yalancısın. Sana ait 0530 ve 0532 ile başlayan 2 telefonunda da Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ByLock tespit edilmiş. Mehmet Büyükekşi’nin yalanının içerisinde 250 kişinin kanı var. Ben karımı aramıyorum 1 ayda 55 defa be… Sen Türk futbolunu yönetiyorsun! Bu nasıl yalan? Mehmet Büyükekşi’nin hiçbir lafı muteber değildir! Yarın sabahtan itibaren RİVA’ya girişi yasaklanmalıdır! Yanında vatan seven adamlar var! Yarın ‘girme kardeş’ deyin!

ESKİ MHK ÜYESİ: GALATASARAY KAZANDIĞINDA KEYİFLİ OLUYORDU

Çakar’ın iddiaları sonrası programa telefonla bağlanan eski MHK İcra Kurulu Üyesi Ali Kunak ise “Galatasaray maç kazandığında Mehmet Büyükekşi çok keyifli oluyordu. Galatasaray kaybettiğinde ise adeta küplere biniyor ve morali bozuluyordu. Bu Galatasaray’a da zarar veriyor” ifadelerini kullandı.

TFF kararları fos çıktı, Büyükekşi yumrukçu başkan Koca’yı övdü

Kaynak: TELE1