Adnan Oktar örgütünden kurtulan Maya Hanbay: ‘Bana doğuştan Kedicik’ dedi

Yayın tarihi: 19 Ekim 2023 Perşembe 5:54 pm - Güncelleme: 19 Ekim 2023 Perşembe 8:33 pm

Adnan Oktar Suç Örgütü‘nden son anda kurtulan Maya Hanbay süreci canlı yayında anlattı. Oktar’ın kendisine ‘doğuştan kedicik’ dediğini anlatan Hanbay “Kızların seslerinde hep bir panik vardı. Bu beni şüpheye düşürdü” dedi.

Adnan Oktar Suç Örgütü’nün operasyon yapılmadan bir hafta önce örgüte katmaya çalıştığı Maya Hanbay süreci Beyaz TV canlı yayınında anlattı. Oktar’ın kendisine ‘doğuştan kedicik’ dediğini anlatan Hanbay şunları söyledi:

‘HEMEN EVLİLİK TEKLİF ETTİ’

“Aslında Adnan Oktar’la tanışmak gibi bir isteğim yoktu. O yola çekilmeye çalışıldım. Ekibindeki ‘aslanlar’ denilen erkekler tarafından. Ben özel bir kurumda sunuculuk spikerlik eğitimi alıyordum. O sırada eğitmenimiz bir canlı yayın açmış. Oradan ‘aslanlar’ denilen bir erkek görmüş ve Instagram bulmuş. Önce normal şeylerden bahsediyordu. Buluştuğumuz bir AVM’deydi. Hemen bir evlilik teklifi etti. Orada bir şüphelendim. Sonrasında tekrar görüşmek istedi. İkinci görüşmede bana Adnan Oktar’dan bahsetti, TV’lerinden bahsetti.

‘BURADA UYUMALISIN. GİTMEYECEKSİN’ DEDİLER’

Üçüncü kez buluşmak istedi ve bana Adnan Oktar’ın yardımcı olacağını söyledi. Ekranda olmak istiyordum ve Adnan Oktar’la görüştüm. Görüşmeden bir hafta sonra Adnan Oktar operasyonu yapıldı zaman. İkinci görüşmede direk bir daireye gittim. Ben evde kadınlar var sanırken, 6-7 tane ‘aslanlar’ denilen erkek müritler vardı. Sadece sohbet ettiler ve yemek yemeye zorladılar. Sonra ‘Burada uyumalısın, gitmeyeceksin’ dediler. Aklıma yemeğime bir şey atabilecekleri yemedim. Tabii ki o gün arkadaşlarımızla olabileceğimizi düşünüp rahat giymiştim. ‘Bizim bir arkadaşımız doktor düşünmez misin’ diye sorup temas kurmaya çalıştılar, elini ittim ve hemen oradan çıktım. Yine eve zorla arabaya bırakmaya çalıştılar.

Adnan Oktar operasyonunun başındaki isim anlattı: Eski bakan örgüte operasyonu haber vermiş!

‘DOĞUŞTAN KEDİCİK…’

Ben çok şükür diyorum. Adnan Oktar’ı ilk gördüğüm zaman çok yakınlaşmadı ama sonrasında sürekli bir görüşme isteği oldu. ‘Gelsin, elimden geleni yapacağız, doğuştan kedicik, programımızda bulunsun’ gibi sözler. Bu konuda devletimize sonsuz teşekkür ediyorum. Ev normal bir ev değildi, çok zor girdik eve. Adnan Oktar’ın yanına gittiğim ‘Aslan’ dediğim arkadaş elleri bağlı bekliyordum. Adnan Oktar kapıdan girip karşıma geçince düşünce yetimi kaybettim, hiçbir şey düşünemedim. Kızların sesleri geliyordu ama seslerinde hep bir panik vardı. Adnan Oktar’ın karşısında hiç konuşamadım ilginç bir şekilde. Bana bir şey içirmiş olabilirler.”

Adnan Oktar’a ‘bilgi sızdıran eski bakan’ ortaya çıktı! “Kendilerini dostça uyardım”