Abdullah Gül’ün 10 Kasım paylaşımında dikkat çeken detay

Yayın tarihi: 10 Kasım 2022 Perşembe 12:58 pm - Güncelleme: 10 Kasım 2022 Perşembe 12:58 pm

Cumhurbaşkanlığı yaptığı dönemde milli bayramlarda yaşadığı rahatsızlıklarla gündeme gelen Abdullah Gül, Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıl dönümünde Twitter’dan anma paylaşımı yaptı. Gül paylaşımını yorumlara kapattı.

Cumhurbaşkanlığı yaptığı dönemde milli bayramlar için verilen resepsiyonlara ve 10 Kasım törenlerine rahatsızlığını gerekçe göstererek katılmayan Abdullah Gül, Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıldönümü nedeniyle sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

ANMA MESAJI PAYLAŞTI

Gül yaptığı paylaşımda “Vefatının 84. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve rahmetle anıyorum.” ifadelerine yer verdi. Paylaşımın yoruma kapatılması ise dikkatlerden kaçmadı.

İşte Abdullah Gül’ün 10 Kasım paylaşımı:

“TÜM BAYRAMLARA KATILDIM”

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül milli bayramlara katılmadığı yönündeki iddiaları yayınladığı video ile yalanlamıştı. Gül açıklamasında, 7 yıllık Cumhurbaşkanlığı döneminde milli bayramlara katıldığını söyleyerek, ” 7 yıllık Cumhurbaşkanlığı sürem içerisinde bir kez Kırgızistan seyahatindeki rahatsızlığım sebebiyle merasimlere katılamadım. Bu seyahatte bir iç kulak kanaması geçirdim. Dönünce hastanede bir hafta kadar kalmak zorunda kaldım. Böyle bir insani meseleyi bile uzun süre bilerek aleyhimde propaganda yapanları artık sizlere havale ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Abdullah Gül: Katılmam gereken tüm bayramlara katıldım!