ABD’den Esenyurt’a uzanan estetik yolculuğu ölümle sonlandı

Yayın tarihi: 5 Eylül 2023 Salı 5:16 pm - Güncelleme: 5 Eylül 2023 Salı 5:16 pm

ABD’den İstanbul’un Esenyurt ilçesindeki bir estetik merkezine gelen Cleoptra Mae Denms isimli kadın, operasyonların ardından fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Amerikalı kadının tüm mühahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

ABD’de yaşayan Cleoprea Mae Denms isimli kadın, 22 Ağustos’ta yağ aldırmak ve saç ektirmek için İstanbul’a geldi. Denms, 26 Ağustos’ta istediği operasyonları yaptırmak için Esenyurt’taki özel bir kliniğe geldi. 46 yaşındaki Denms’e yağ aldırma ve saç ektirme işlemi yapıldı.

DHA’nın haberine göre; Denms, işlemlerin ardından tedbir amaçlı hastanede müşahede altına alındı. Burada gözlem altında tutulan Denms, işlem yaptırdıktan 2 gün sonra fenalaştı.

Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Denms, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Amerikalı kadının cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Kadının yağ aldırma ve saç ekim işlemi yaptırdığı kliniğin yetkilileri, iddialara yanıt vermezken, işlemleri de kendilerinin yapmadığını iddia etti.

Estetik için Türkiye’ye geldi, ameliyathanede cinsel istismara uğradı