248’inci saatte kurtulan 17 yaşındaki Aleyna Ölmez yaşadıklarını anlattı

Yayın tarihi: 22 Şubat 2023 Çarşamba 10:35 pm - Güncelleme: 22 Şubat 2023 Çarşamba 10:35 pm

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından enkaz altından 248’inci saatte kurtarılan 17 yaşındaki Aleyna Ölmez, “Mücadele ettim, uğraştım, vazgeçmek istemedim” dedi. 

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6’lık depremlerde 40 binden fazla kişi öldü. Binlerce kişi de evsiz kaldı. Depremzedeler yaraları sarmaya çalışırken afet bölgesinden hala çadır ve erzak isyanları yükseliyor.

Binlerce kişi sevdiklerini ve yakılarını kaybettiği felaketin 248’inci saatte gelen mucize is Türkiye’nin umutlarını yeşertmişti. Enkaz altından 248 saat sonra kurtarılan 17 yaşındaki Aleyna Ölmez, yaşadıklarını anlattı.

17 yaşındaki Aleyna’nın 248. saatte çıktığı enkazda depremzedenin acı dolu bekleyişi!

Çok zorlu bir süreç yaşadığını belirten  Ölmez, “Mücadele ettim, uğraştım, vazgeçmek istemedim. Herkes çok destek çıktı, yardımcı oldu. Her şey için çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Aleyna Ölmez’in teyzesi Güler Duman ise yeğeninin enkazdan kurtarılmasından dolayı mutlu olduğunu vurguladı.

“Bu şekilde bir sonuç beklemiyorduk ama birden çıkınca Aleyna bizim için de mucize oldu. Sevinci, hüznü hepsini aynı anda yaşadık” sözleriyle duygularını aktaran Güler Duman, destek olan ve Aleyna ile ilgilenen başta doktorlar olmak üzere herkese teşekkür etti.

 

Depremde ölen milli basketbolcu Nilay Aydoğan’ın ağabeyi: Cenazede ajanslar sesimi kıstı