Ayvatoğlu’nun ikinci ifadesi çıktı: Görüntüleri izleyince uyuşturucu olduğunu hatırladım

Yayın tarihi: 30 Mart 2021 Salı 1:14 pm - Güncelleme: 30 Mart 2021 Salı 1:22 pm

Lüks aracında uyuşturucu kullandığı görüntülenen, savcılık sorgusunda “pudra şekeri” savunması yapan eski AKP Genel Merkez personeli Kürşat Ayvatoğlu’nun ifadesi ortaya çıktı.

Lüks aracında uyuşturucu çıkan AKP’li Kürşat Ayvatoğlu dün sorgusunun ardından ev hapsi kararıyla serbest bırakıldı. Ayvatoğlu’nun dün verdiği ifadenin ayrıntıları ortaya çıktı.
Ayvatoğlu ifadesinde, “1, 5 yıldır uyuşturucu kullanıyordum. Uyuşturucu ve uyarıcı maddeleri Ayhan olarak tanıdığım kişiden alıyordum. Ben para karşılığı kimseye uyuşturucu temin etmedim. Görüntüleri yayan kişi ile bulutuğumuzda uyuşturuucuyu ortak kullanıyorduk. Para da vermedim, o da bana para teklifinde bulunmadı. Videodaki uyuşturucu maddeyi kullanan benim. Ben bu maddeden pudra şekeri olarak bahsetmiştim. Görüntüleri izleyince hatırladım.” dedi.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan, Ayvatoğlu’nun cep telefonun dijital incelemesi de yapıldı. Yapılan incelemede, Ayvatoğlu’nun arkadaşları ile çok sayıda uyuşturucu madde içeren konuşma yaptığı görüldü. Ayrıca çeşitli uyuşturucu maddelerin kullanıldığına dair görüntülere de ulaşıldı.

Pudracı Kürşat uyuşturucuyu itiraf etti