5 yaşındaki çocuğun babasını kadın kıyafetiyle resmetmesiyle oraya çıktı

Yayın tarihi: 12 Kasım 2020 Perşembe 12:55 pm - Güncelleme: 12 Kasım 2020 Perşembe 12:55 pm

Türkiye’nin günlerdir konuştuğu olayda evde eşinin iç çamaşırlarını ve elbiselerini giyen adamın, 5 yaşındaki oğlu tarafından yöneltilen “Neden etek giyiyorsun?” sorusuna, “Denemek istedim” yanıtını verdiği ortaya çıktı.

‘Evdeki öteki kadın’ kocası çıkan ünlü televizyoncu A.B.’nin eşine açtığı boşanma davasında önemli bir gelişme yaşandı. A.B.’nin ablası N.A mahkemede tanıklık yaptı. N.A. yeğeninin oyun oynarken gördüğü kadın iç çamaşırı üzerine, “Erkekler de sütyen takar” dediğini aktardı. Mahkeme ayrıca dosyaya bilirkişi olarak bir psikolog atadı. Bilirkişinin hazırladığı rapor dava dosyasına girdi. Raporda 5 yaşındaki çocuğun babası K.B.’ye “Neden etek giyiyorsun” dediği, babanın ise “Denemek istedim” şeklinde cevapladığı anlatıldı.

Kendi iç çamaşırlarını giyen kocasını boşadı

GİZLİ KAMERADA İZLEDİ, ŞOKE OLDU

Bu haftanın en dikkat çekici haberleri arasında yer alan ilginç olayda son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Ünlü televizyoncu A.B, eşinin kendisini aldatmasından şüphelenmiş daha sonra evdeki gizli kamerayla kocasını izlemiş, eşinin kendi eşyalarını giydiğini görünce şok yaşamıştı.

RESİMDE ORTAYA ÇIKTI

İstanbul Anadolu Aile Mahkemesi’nde tanıklık yapan N.A ifade verdi. İfadesinde “. Yeğenim anaokulundaki derste bir resim çizmiş. Çizdiği resimde babasını kadın gibi çizdiğini gördüm.’ şeklinde cevap verdi.