Netflix yeni bir özellik ile karşımıza çıkacak

Yayın tarihi: 2 Mart 2021 Salı 7:30 am - Güncelleme: 28 Şubat 2021 Pazar 8:25 pm

Dünyanın en büyük çevrimiçi yayın platformları içerisinde yer alan Netflix yeni bir özellik ile birlikte geliyor. Bu özelliği kullanan kişilerin dikkatli olması gerekiyor.

Netflix yeni bir özellik getirerek kullanıcılarını sevindirdi. Bildiğiniz üzere bu platform genellikle kullanıcılarına çok fazla öneride bulunuyor. Böylece onların kendisine en uygun içerikleri izlemesini sağlamak istiyor. Şirket bu sefer yeni bir yöntem deniyor.

Normal şartlarda akıllı telefonunuza bazı öneriler gelir. Ancak bu öneriler sadece liste halinde görülür. Yani otomatik bir indirme işlemi gerçekleşmez. Fakat Netflix bunu daha da ileriye götürerek otomatik indirme özelliği getirdi. Böylece öneriler listenizde yer alan filmler kendiliğinden inecek.

Çevrimiçi yayın platformları genellikle her kullanıcıyı düşünmek zorundadır. Mesela bazıları çok seçici olabilir. Onlar için otomatik indirme özelliği sağlıklı değil. Eğer seçici biriyseniz bazı filtrelemeler ile istediğiniz filmi tercih edebilirsiniz. Ancak sürekli seyahat eden birisinin böyle bir vakti olmayabilir.

Netflix

Netflix tarafından yapılan açıklamaya göre bu özellik seyahat eden kişileri çok memnun edecek. Hiç beklemediğiniz bir anda akıllı telefonunuzda sevdiğiniz bir film yer alabilir. Böylece yolculuk yaparken onu açıp izleyebilirsiniz. Akıllı telefonlar üzerinden veya tabletlerde sınır koyma imkanınız da olacak.

Netflix Dota 2 anime serisi Mart ayında geliyor

Mobil veriyi kullanacağınız zaman kota ile indireceğiniz filmi sınırlama imkanınız var. Yani kotanızı aşan filmler indirilmiyor. Ayrıca wi-fi bağlantısı gerçekleştiğinde kota sınırlamasını yükseltecek ayarlama yapabilirsiniz. Ancak ayarlama yapılmadığı takdirde bazı problemler ile karşılaşabilirsiniz. Peki siz bu yeni Netflix özelliği ile ilgili ne düşünüyorsunuz?