2018’e damga vuran magazin olayları

Yayın tarihi: 31 Aralık 2018 Pazartesi 10:52 am - Güncelleme: 31 Aralık 2018 Pazartesi 10:52 am

Günlerce gündemde kalan birçok magazin olayı 2018 yılına damga vurdu. Arda Turan senenin en çok konuşulan ismi olurken Şeyma Subaşı-Acun Ilıcalı ayrılığı herkesi şoke etti.

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli’nin ilişkileri, geçtiğimiz aylarda Samyeli’nin ünlü komedyenin evinden çıkarken görüntülenmesiyle belgelenmişti. Ünlü çift en son Bodrum’da tatilde görüntülenmişti. Komedyen Cem Yılmaz, bir dergiye verdiği röportajda, Defne Samyeli’yi anlattı  ve ‘Ona her zaman hayranlık duydum’ demişti.

SEREN SERENGİL’İN CEZAEVİNE GİRMESİ

Gülben Ergen’in talebiyle hakkında 3 günlük zorlama hapsi kararı çıkarılan Seren Serengil, gerekçeli kararın yazılmasının ardından avukatıyla birlikte Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelerek İnfaz Savcılığı’na teslim olmuştu. Cengiz Semercioğlu ‘Duymayan Kalmasın’ programında sunuculuk yapan Seren Serengil’in sabah erken saatlerde stüdyoya gelip program çektiğini oradan da cezasını çekmek üzere teslim olduğunu canlı yayında duyurmuştu.

ADRİANA LİMA VE METİN HARA’NIN BİTEN AŞKI

Türkiye ve Dünya gündemine damga vuran Adriana Lima ve Metin Hara aşkı da 2018 de sona ermişti. Adriana Lima kendi sosyal medya hesabından Metin Hara’yı takipten çıkarıp beraber çekildiği fotoğrafları silmişti.

HADİSE’NİN ANNESİNİN İNTİHAR GİRİŞİMİ

Hadise’nin annesi Gülnihal Açıkgöz geçen yaz intihar girişiminde bulunmuştu.Annesinin sağlığına kavuşması için çabalayan Hadise’nin 3 kardeşiyle arası maddi nedenlerden dolayı bozulmuştu.

EMİNA JAHOVİC İLE SADETTİN SARAN’IN AYRILMASI

Yaz sonunda görüşmeye başlayan ve Kasım ayında birlikte basın mensuplarının karşısına çıkarak ilişkilerini ilan eden Emina Jahovic ile Sadettin Saran, sürpriz bir kararla yollarını ayırdı.