17 yaşındaki kız kardeşini öldüren ağabey: Bacak bacak üstüne atıyordu

Yayın tarihi: 26 Ağustos 2020 Çarşamba 4:11 pm - Güncelleme: 26 Ağustos 2020 Çarşamba 4:11 pm

Urfa’nın Ceylanpınar ilçesinde 17 yaşındaki Nurbari Mircihan abisi tarafından öldürüldü. Tutuklanan Mircihan, kardeşi Nurbari’yi “laubali tavırları” bahanesiyle öldürdüğünü söyledi.

Urfa’nın Ceylanpınar ilçesinde 17 yaşındaki Nurbari Mircihan ağabeyi Salih Mircihan tarafından öldürüldü. Salih Mircihan’ın kız kardeşini, “Bacak bacak üstüne atıp birileriyle mesajlaştığı” gerekçesi ile katlettiği öğrenildi. Cinayetin ardından kaçıp 25 Ağustos’ta gözaltına alınan Salih Mircihan, sevkedildiği mahkemece tutuklandı.

Nurbari Mircihan’ın bu yıl girdiği YKS-2020 sınavında yüksek puan aldığı ve Tıp Fakültesine gitmeye hazırlandığı öğrenildi. Nurbari Mircihan’ın cenazesi, gözyaşlarıyla toprağa verilirken, gözaltına alınan ağabeyi Salih Mircihan ise sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ERKEK ARKADAŞIYLA MESAJLAŞMA BAHANESİ

Uyuşturucu bağımlısı olduğu ve daha önce de annesi Adle Mircihan’ı bıçaklayarak yaraladığı için bir süre cezaevinde kaldığı öğrenilen Salih Mircihan, savcılık sorgusunda cinayeti, “Mutfakta kardeşim Nurbari ve dayımın kızı Kader vardı. Nurbari’nin oturuşuna baktığımda, telefon ile mesajlaştığını görünce erkek arkadaşıyla görüştüğünü düşündüm. Kardeşimin bacak bacak üstüne atması ve laubali hareketlerinden rahatsız oldum” sözleriyle anlattı.

Dayısının evine kardeşini öldürme maksadıyla gitmediğini öne süren Salih Mircihan, akrabaları kendine engel olmaya çalıştığında ise, “Daha ölmedi, beni bırakın, onu öldüreceğim” dediğini itiraf etti.