17 yaşındaki çocuk, kardeşini bıçaklayan kişiyi öldürdü

Yayın tarihi: 4 Ağustos 2023 Cuma 3:11 pm - Güncelleme: 4 Ağustos 2023 Cuma 3:11 pm

İzmir‘de iki çocuk arasında bilinmeyen bir sebeple çıkan kavgada İ.E., kardeşini yaralayan Furkan Topan’ı bıçaklayarak öldürdü.

İzmir’in Ödemiş ilçesine bağlı Ulus Meydanı’nda dün akşam saatlerinde K.E. ile Furkan Topan arasında henüz bilinmeyen sebeple kavga çıktı. Kavga sırasında 19 yaşındaki Topan, yanındaki bıçakla 16 yaşındaki K.E.’yi yaraladı. K.E.’nin ağabeyi 17 yaşındaki İ.E. de olaya müdahale edip, Topan’ın elindeki bıçağı aldı. Ardından da Topan’ı aynı bıçakla bacağından yaraladı.

Kendisini bıçaklayan İ.E. ile tartışarak Ödemiş Askerlik Şubesi önüne kadar gelen Furkan Topan yere yığıldı. Çevredekiler Topan’ın bacağındaki kanamayı durdurmaya çalışırken, bir yandan da durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Furkan Topan, ihbar üzerine gelen ambulansla Ödemiş Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, buradaki müdahalenin ardından da İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak Topan, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Kolundan yaralanan K.E. ise Ödemiş Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı.

Soruşturma başlatan polis, olayın ardından şüpheli İ.E.’yi yakalayıp, gözaltına aldı.

İzmir’de lunapark dehşeti! 6 yaralı