12 Dev Adam liderlik için parkede! Türkiye Ukrayna maçı saat kaçta hangi kanalda?

Yayın tarihi: 14 Ağustos 2023 Pazartesi 1:54 pm - Güncelleme: 14 Ağustos 2023 Pazartesi 1:54 pm

12 Dev Adam, FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası’nda yoluna kayıpsız devam etmek için parkeye çıkacak. Peki Türkiye Ukrayna maçı saat kaçta? Türkiye Ukrayna maçı hangi kanalda?

A Milli Erkek Basketbol Takımı, C Grubu’ndaki üçüncü ve son maçında Ukrayna ile karşı karşıya gelecek. Ay yıldızlı ekip, ev sahibi olduğumuz turnuvada ilk 2 maçta sahadan galip ayrıldı. Ergin Ataman’ın ekibi, açılışı İzlanda karşısında 99-72 kazanarak yaptı. Milliler, ikinci mücadelede ise Bulgaristan’ı 104-66’lık skorla farklı geçti. Ay yıldızlılarda, Bulgaristan karşısında 12 oyuncu da skor üretirken, 6 oyuncumuz çift haneli katkı verdi. Furkan Korkmaz ise 14 sayıyla en skorer oyuncu oldu.

FİNAL GARANTİ

C Grubu’nda, Milli takımımızın yanı sıra Ukrayna da 2’de 2 yaptı. Böylece iki ekip yarı finale çıkmayı garantiledi. Türkiye ile Ukrayna son maçta grup liderliği için karşılaşacak. İzlanda ve Bulgaristan ise turnuvaya veda etti.

Türkiye Ukrayna maçı saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye – Ukrayna maçı, saat 20’de başlayacak. Mücadeleye, Sinan Erdem Spor Salonu ev sahipliği yapacak. Kritik karşılaşma, TRT Spor’dan canlı yayınlanacak

12 Dev Adam olimpiyat yolunda İzlanda’yı farklı mağlup etti