10 kişi yaşamını yitirmişti! Süpermarketteki silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı

Yayın tarihi: 23 Mart 2021 Salı 11:44 am - Güncelleme: 23 Mart 2021 Salı 11:44 am

Amerika Birleşik Devletleri’nde dün meydana gelen 10 kişinin yaşamını yitirdiği silahlı saldırının canlı yayın görüntüleri ortaya çıktı. Şüpheli gözaltına alınırken Colorado’da meydana gelen bu saldırı ülkede son 7 günde yaşanan 7’nci silahlı saldırı oldu.

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Colorado eyaletine bağlı Boulder kentinde bulunan bir süpermarkette dün öğleden sonra silahlı saldırı meydana geldi. Saldırı sonucu biri polis 10 kişi hayatını kaybederken saldırı anında olay yerinde bulunan görgü tanıkları, saldırı anlarını sosyal medyadan canlı yayınladı.

Polis, canlı yayınların taktiksel olarak polis operasyonlarını ve olay yerinde bulunan diğer kişilerin hayatını tehlikeye atacağı uyarısında bulunarak, bu yayınların durdurulmasını istedi.

Saldırıda yaşamını yitirenler arasında bulunan 51 yaşındaki 7 çocuk babası polis Eric Talley’in, olay yerine ilk gidenlerden olduğu ve saldırgana müdahale ederken hayatını kaybettiği belirtildi. Polis, şüphelinin gözaltına alınmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, soruşturmanın yaklaşık 5 gün süreceğini duyurdu.