Fenerbahçe 10 kişiyle Trabzon’a kaybetmedi

Yayın tarihi: 6 Mart 2022 Pazar 9:04 pm - Güncelleme: 7 Mart 2022 Pazartesi 9:16 am

Süper Lig’in 28. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy’de lider Trabzonspor’u ağırladı.  Her anı olaylı geçen maç 1-1 sona erdi. Fenerbahçeli oyuncu İrfan Can Kahveci Sarı Lacivertli formayla ilk defa kırmızı kart görürken ilk yarının bitiş düdüğüyle bir taraftar sahaya indi.

Ligi ikinci bitirerek Şampiyonlar Ligi bileti almak isteyen İsmail Kartal’lı Fenerbahçe, lider Trabzonspor’u sahasında konuk etti. Büyük bir mücadeleye sahne olan maçtan kazanan çıkmadı. 1-1’lik beaberlik ile sona eren maçta iki ekip birer puanla sahadan ayrıldı.

Trabzonspor’un golünü 22. dakikada Anthony Nwakaeme kaydederken, Fenerbahçe’nin golünü ise 71. dakikada Miha Zajc attı. Sarı-Lacivertli ekipte İrfan Can Kahveci, 17. dakikada kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

Bu sonuçla birlikte Süper Lig’de 4 maçtır kaybetmeyen Fenerbahçe, 47 puana yükseldi. Adım adım şampiyonluğa ilerleyen ve 12 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Trabzonspor ise puanını 67 yaptı.

İRFAN CAN KAHVECİ, FENERBAHÇE FORMASIYLA İLK KIRMIZI KARTINI GÖRDÜ

Fenerbahçe’nin Trabzonspor’u konuk ettiği karşılaşmada kırmızı kart ile oyundan ihraç edilen İrfan Can Kahveci, sarı-lacivertli forma ile ilk kırmızı kartını gördü.

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe formasıyla ilk kırmızı kartını gördü

KADIKÖY’DE TARAFTAR SAHAYA İNDİ

Süper Lig’in 28. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor mücadelesinin ilk yarısı Fırtına’nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Bitiş düdüğünün ardından sahaya bir taraftar girdi ve hakem Zorbay Küçük’ün üzerine yürüdü.

Zorbay Küçük düdüğü çaldı, Kadıköy’de taraftar sahaya indi

DEVRE ARASINDA FLAŞ AÇIKLAMA

İrfan Can Kahveci’nin kırmızı kart görmesinin ardından Fenerbahçe maçın devre arasında açıklama yaparak ” Gece yarısı atanan hakem konusunda duyduğumuz endişeyi açıklamıştık! Haklı olduğumuzu 17. dakikada tüm Türkiye gördü! TFF yönetim kurulu üyesi olduğunu unutup hakem atamalarına yardımcı olan kişi er ya da geç hesap verecektir!” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’den Trabzonspor maçının devre arasında flaş açıklama