Zuckerbergle kafes dövüşü yapacak Musk karma dövüş efsanesiyle antrenman yaptı

Yayın tarihi: 4 Temmuz 2023 Salı 4:03 pm - Güncelleme: 4 Temmuz 2023 Salı 4:03 pm

Meta CEO’su Mark Zuckerberg ile kafes dövüşü yapacak olan Twitter’ın Sahibi Elon Musk, eski Karma Dövüş Sanatçısı Geroge St-Pierre ile antrenman yaptı.

Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasının ardından “mavi tik” ve “Tweetdeck” uygulamalarını paralı hale getiren ve tweet paylaşım limiti getirmesiyle kullanıcılarını tepkisini çekmesinin ardından en büyük rakibi Meta CEO’su Mark Zuckerberg’in Twitter benzeri “Threads” adlı bir sosyal medya platformu kuracağını açıklamasıyla başlayan kafes dövüşü süreci hız kesmeden devam ediyor.

Elon Musk, alanının en iyilerinden kabul edilen eski Karma Dövüş Sanatçısı Geroge St-Pierre ile birlikte bir antenman yaptı. Geroge St-Pierre, antrenmanın fotoğraflarını Twitter hesabından paylaştı.

Musk ise “kafes dövüşü”ne hazırlık çalışmaları hakkında yaptığı paylaşımda, “Çok eğlenceliydi! Buradan çıkarılan sonuca göre, daha çok çalışmaya ihtiyacım olduğu ortada.” esprisini yaptı.

Elon Musk ve Mark Zuckerberg arasındaki kafes dövüşünün tarihi netlik kazanmazken dövüşün İtalya’nın başkenti Roma’da yer alan 2000 yıllık Kolezyum’da yapılması bekleniyor.

Elon Musk yüz milyonlarca kullanıcıyı üzecek! TweetDeck de ücretli oluyor