Zorbay Küçük’ün raporu ortaya çıktı: Fred küfür etti

Yayın tarihi: 21 Aralık 2023 Perşembe 11:36 am - Güncelleme: 22 Aralık 2023 Cuma 12:05 pm

Fenerbahçe‘nin 4-3 kazandığı Kayserispor maçının uzatma dakikalarında iki kırmızı kart gösteren karşılaşmanın hakemi Zorbay Küçük, Fred’in küfür etmesi nedeniyle kırmızı kart gösterdiğini maç raporuna yazdı.

Fenerbahçe’nin Kayserispor’u 4-3 mağlup ettiği karşılaşmada iki kırmızı kart gösteren hakem Zorbay Küçük’ün maç raporu belli oldu.

Habertürk’ün haberine göre, mücadelenin hakemi Zorbay Küçük, maç sonu raporuna Fred’in “Why are you giving faul? F*cking stupid referee (Neden faul veriyorsun? Lanet aptal hakem)” dediğini yazdı. Brezilyalı futbolcunun ise Fenerbahçeli yetkililere kırmızı kart gördüğü pozisyonla ilgili olarak sadece “This is stupid faul (Bu aptalca bir hata)” dediğini aktardığı öğrenildi.

FENERBAHÇE İTİRAZ EDECEK

Zorbay Küçük’ün bu raporuna göre en az 2 maç ceza alacak Fred için Fenerbahçe Kulübü PFDK cezayı açıkladıktan sonra itiraz etmesi bekleniyor.

FRED SÜPER KUPA’DA OYNAYACAK MI?

Fred, 4 veya üzeri men cezası almazsa Suudi Arabistan’daki Süper Kupa maçında oynayabilecek. Futbol Disiplin Talimatı’nın 92. Maddesinin 6. Ve 7. Fıkra hükümlerine göre, 4 maç ve üzeri ceza alan isimlerin cezaları, ulusal organizasyonlardaki bütün maçlarda geçerli oluyor. Ancak men cezası 4 maçın altındaysa hüküm sadece ceza alınan organizasyonda uygulanıyor. Fred, 4 maçtan az ceza alırsa bu cezalarını sadece Süper Lig maçlarında çekecek.

Derbi öncesi Fenerbahçe’de iki kayıp! Fred, Süper Kupa’da oynayabilecek mi?

Kaynak: TELE1