Ziraat Türkiye Kupası’nda Çeyrek Final maç programı belli oldu! 1 takım hükmen galip

Yayın tarihi: 23 Mart 2023 Perşembe 4:17 pm - Güncelleme: 23 Mart 2023 Perşembe 4:18 pm

TFF, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maç programını açıkladı. Maçlar, 4-5 ve 6 Nisan tarihlerinde oynanacak. Öte yandan Gaziantep FK’nin ligden çekilmesi nedeniyle Sivasspor Çeyrek Final aşamasında hükmen galip sayılacak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final etabının maç programını açıkladı. Maçlar, 4-5 ve 6 Nisan tarihlerinde oynanacak.
Yarı Final ilk maçları 2-3 veya 4 Mayıs tarihlerinde oynanacak olup, rövanş maçları ve Final müsabakasına ilişkin tarih ise daha sonra ilan edilecek.
SİVASSPOR HÜKMEN GALİP SAYILACAK
Öte yandan Gaziantep FK’nin Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından ligden çekilmesi sebebiyle Sivasspor hükmen galip sayılacak.
TFF’den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:
“Yaşanan deprem felaketi sonucunda Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş.’nin ligden çekilmesi sebebiyle, Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş. – Demir Grup Sivasspor Çeyrek Final müsabakası oynanmayacak olup, TFF Yönetim Kurulu’nun 10 Şubat tarihli ve 55 sayılı toplantısında alınan karara istinaden Demir Grup Sivasspor Kulübü hükmen galip (3-0) sayılacaktır.

Yarı Final 1. Maçları 2, 3 veya 4 Mayıs tarihlerinde oynanacak olup, rövanş maçları ve Final müsabakasına ilişkin tarih ise daha sonra ilan edilecektir.”

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçları programı şu şekilde:

Fenerbahçe Beşiktaş derbisinin tarihi belli oldu!