“Zeytin toplamaya gidiyorum” dedi! 15 aydır haber yok

Yayın tarihi: 21 Mart 2022 Pazartesi 6:04 pm - Güncelleme: 21 Mart 2022 Pazartesi 6:04 pm

Aydın’da zeytin toplamaya giden 33 yaşındaki Hakkı Gençoğlu’ndan 15 aydır haber alınamıyor.

Aydın’ın İncirliova ilçesine bağlı Acarlar Mahallesi’nde yaşayan Hakkı Gençoğlu, Germencik’teki ablasını ziyarete gitti. Ablası ile görüşen Gençoğlu, yeğeni Onur Ballı ve arkadaşı Ali Tereli ile Alangüllü Mahallesi yakınlarındaki bahçeye zeytin toplamaya gitti. Bahçenin diğer tarafında zeytin olup olmadığına bakıp geleceğini söyleyen Hakkı Gençoğlu eve geri dönmedi.

JANDARMA VE AFAD ARAMA BAŞLATTI

Gençoğlu geri dönmeyince yeğeni ve arkadaşı ailesine haber verdi. Kaybolduğu bölgede uzun süre Hakkı Gençoğlu’nu arayan aile, jandarmaya haber verdi. Jandarma ve AFAD ekiplerinin de katılımıyla bölgede geniş çaplı arama başlatıldı. Bölgede Gençoğlu’ndan bir ize rastlanılmadı.

“AYLARDIR PERİŞAN OLDUK”

15 aydır bulunamayan kardeşini her yerde aradığını dile getiren ağabey Metin Gençoğlu, “Aldığımız her bilgiyi değerlendiriyoruz. Aydın’ın ilçeleri ve çok sayıda ile giderek kardeşimi aradım ama bulamadım. Sanki yer yarıldı, içine girdi. Ne ölüsünü bulabildik ne de dirisini. Hayatta olup olmadığını bile bilmiyoruz. Çok üzgünüz. Aylardır perişan olduk. Kardeşimin bulunmasını istiyoruz. Sürekli jandarma ile irtibat halindeyiz ama bir gelişme yok. Kardeşimi buluna kadar aramaya devam edeceğim” diye konuştu.

Zeytinlik düzenlemesi yargıya taşındı